MOTORbeurs Utrecht

Tot € 4,- korting

MOTORbeurs Utrecht (23 t/m 26 februari 2023): dé plek waar je als motorliefhebber moet zijn

Alles voor de motorrijder

Al meer dan 35 jaar is MOTORbeurs Utrecht hét trefpunt voor motorliefhebbers. Daarom is van 23 t/m 26 februari 2023 Jaarbeurs Utrecht dé plek waar je als motorliefhebber moet zijn.

MOTORbeurs Utrecht biedt alles op de vraag: Wat ga jij dit seizoen met je motor doen? Je vindt er een unieke mix van de nieuwste motoren van fabrikanten, een divers aanbod occasions, de nieuwste kleding & accessoires, diverse clubs, verenigingen én aanbiedingen. Sla ook de spectaculaire shows en activiteiten zeker niet over voor de benodigde adrenaline! Heb je een favoriete motor op het oog? Ga ‘m testrijden! Geen motorrijbewijs? Maak tijdens MOTORbeurs Utrecht je eerste motormeters. Dit alles in een gezellige sfeer en met lekkere horeca.

Let op: ANWB Ticket inwisselen en reserveren verplicht

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je het ANWB Ticket in te wisselen en een reservering te maken bij MOTORbeurs Utrecht voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of een reservering voor te maken.
  • Het avondticket is alleen geldig op donderdag 23 óf vrijdag 24 februari. Met het avondticket heb je vanaf 16.30 uur toegang tot MOTORbeurs Utrecht. Bij aanschaf van een dagticket mag je de gehele dag aanwezig zijn. 
  • Jaarbeurs Utrecht is rolstoelstoegankelijk. Let wel op dat het op de beurs druk kan zijn. Het advies is om op een rustige dag te gaan (zoals de donderdag). 
  • Huisdieren zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • De Jaarbeurs Utrecht beschikt over genoeg parkeerplaatsen. Hier kan je betaald parkeren voor € 4,40 per uur of koop een dagkaart (€ 24,- vooraf of € 28,- op locatie). We raden aan om eerst de informatie op de website van de Jaarbeurs te lezen. 
  • Jaarbeurs Utrecht is ook heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal ben je er wandelend binnen enkele minuten. Ook stoppen er doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar MOTORbeurs Utrecht te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.