Libelle Zomerweek

Tot € 6,- korting

Hét feest voor vriendinnen: de Libelle Zomerweek

Het is feest!

De Libelle Zomerweek is weer terug. Dit jaar is de Libelle Zomerweek te bezoeken van 11 t/m 17 mei in Vijfhuizen. Het is het feest voor vriendinnen, (schoon)moeders en zussen.  Geniet van de modeshows, gratis workshops en honderden kraampjes om te shoppen. Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan een masterclass over droogbloemen of maak fancy mocktails. Zodra je de poort doorloopt, waan je je in California, beter gezegd: op Sunset Boulevard. Denk aan zoete pastelkleuren, palmbomen en zon, zee & strand.

Primeur: Zomerweek in Concert

Libelle maakt dit jaar voor het eerst één feestdag tijdens de Libelle Zomerweek nog grootser voor vriendinnen. Tijdens de eerste editie van Zomerweek in Concert, dat plaatsvindt op zondag 14 mei, wordt er uitgepakt met concerten voor leuke vrouwen, door leuke vrouwen.

Ilse DeLange en Miss Montreal geven allebei een één uur durend concert, en daarnaast vinden er nog tal van andere verrassende optredens plaats. Dit ultieme dagje uit, waarbij je nog veel meer activiteiten kunt beleven op het evenemententerrein in Vijfhuizen, vlakbij Haarlem, mag je niet missen!

Tip voor moederdag

Origineler dan een flinke bos bloemen, nog lekkerder dan een doos bonbons: neem op zondag 14 mei je moeder mee voor een gezellige dag naar Zomerweek in Concert. Of trakteer jezelf en een vriendin op een kidsvrij uitje. Zo krijgt moederdag dit jaar Hollywood-glamour. Wat dacht je van shoppen op Rodeo Drive? Me-time op Venice Beach? Of boek een van de workshops en geniet van de optredens en concerten op de Walk of Fame; het hoofdpodium. 

Aanvullende ticketinformatie:

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur voor jouw verwachte aankomsttijd. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar geldt er een gereduceerd tarief. Deze tickets zijn te bestellen bij de Libelle Zomerweek zelf.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
  • Libelle Zomerweek beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 15,- en zijn via de website van Libelle Zomerweek te bestellen. Klik op de volgende link voor meer informatie: parkeren.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Libelle Zomerweek te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.