KreaDoe

Tot € 3,50 korting

Dé beurs voor creatieve inspiratie!

KreaDoe

Van 27 t/m 31 oktober ervaar je het grootste DIY-evenement van de Benelux: KreaDoe! Dit is dé plek waar jij jouw creativiteit de vrije loop kunt laten. Hier geniet je van de laatste trends, technieken en de mooiste materialen. Zo kun je bij de vele stands de leukste materialen shoppen op het gebied van haken, breien, paper crafts, scrapbooking, sieraden maken, home deco, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen en nog veel meer. Hier doe je de creatiefste inspiratie op en kun je meedoen aan een van de honderden workshops. Wellicht ontdek je wel een nieuwe hobby! Voor al jouw vragen kun je terecht bij de experts, die al te graag hun kennis met je delen. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Het ticket is geldig voor een bezoek aan KreaDoe op 27, 28, 29, 30 of 31 oktober 2021. Er hoeft op dit moment geen bezoekdatum of aankomsttijd gereserveerd te worden. Mocht de organisatie later besluiten dat dit i.v.m. coronamaatregelen toch noodzakelijk is, dan zullen wij de ticketkopers daar per e-mail van op de hoogte brengen.
  • Kinderen t/m 7 jaar hebben gratis toegang 
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee
  • Je kunt tegen betaling parkeren op de parkeerterreinen van de Jaarbeurs. Kijk voor meer informatie op de website van de Jaarbeurs.
  •  Honden worden niet toegelaten bij de Beurs uitgezonderd hiervan zijn hulpgeleide honden

Coronamaatregelen KreaDoe

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.