Let op: tickets ANWB Ledendag Amsterdam pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Alle uitjes volgen de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van het uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die de uitjes treffen rondom het coronavirus

ANWB Ledendag Amsterdam

Beleef een dagje Amsterdam met korting tot wel € 34,40!

Ga een dagje eropuit in Amsterdam en leer de stad in al haar facetten kennen op de ANWB Ledendag Amsterdam, 9 en 10 oktober 2021!

ANWB Ledendag

Kom zaterdag 9 of zondag 10 oktober naar de ANWB Ledendag in Amsterdam en bezoek drie Amsterdamse attracties op loopafstand van elkaar met meer dan 50% ledenvoordeel. Maak een rondvaart en bezoek twee heel bijzondere musea, jij bepaalt zelf de volgorde.

Maak een rondvaart met Rederij Lovers door de grachten van Amsterdam. Vaar langs allerlei prachtige grachtenpanden en bezienswaardigheden als de Westerkerk, het Anne Frank Huis, de Magere Brug en nog veel meer! Bij BODY WORLDS leer je het menselijk lichaam kennen en zie je wat het fenomeen 'geluk' op onze gezondheid uitoefent. Om het dagje uit compleet te maken, is ook een bezoek aan Ripley's Believe It or Not! inbegrepen. In het museum dat gevestigd is in het centrum van Amsterdam, bewonder je de verhalen achter de zeldzame kunststukken en voorwerpen die wereldreiziger Robert Ripley verzameld heeft.

Verleng deze bijzondere dag

Maak deze Ledendag compleet door er een driedaags arrangement bij te boeken en nóg meer kanten van de stad te ontmoeten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 3-daagse stedentrip in Amsterdam-Noord of een 3-daagse stedenstip naar het Four Elements Hotel? Bij deze arrangementen geldt: hoe langer lid, hoe meer korting!

Adres Body Worlds: Damrak 66, 1012 LM Amsterdam
Adres Ripley’s Believe It or Not!: Dam 21, 1012 JS Amsterdam
Adres Rederij Lovers: Prins Hendrikkade 25, 1012 TM Amsterdam

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Body Worlds, Ripley's en Rederij Lovers. Klik op de volgende link om een reservering te plaatsen: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Neem de e-tickets die je ontvangt na het reserveren mee. Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Door middel van het van tevoren reserveren van een tijdslot en het werken met e-ticket, hopen we de rijen op 9 en 10 oktober te beperken. Je hoeft ter plaatse niet meer langs kassa’s.
  • De rondvaartboten zijn niet rolstoeltoegankelijk. Hulp is aanwezig en wordt geboden, maar je dient de boot in en uit te kunnen stappen via enkele traptreden. De overige attracties zijn rolstoeltoegankelijk.

Coronamaatregelen ANWB Ledendag Amsterdam

Deze uitjes hanteren de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende links voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die de uitjes treffen: coronamaatregelen Rederij Lovers, coronamaatregelen BODY WORLDS en coronamaatregelen Ripley's Believe It or Not!.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.