Huis van Oranje

20% korting

Huis van Oranje is tijdens het WK 2022 hét officiële fanevent van de KNVB in Nederland.

Huis van Oranje

Huis van Oranje is tijdens het WK 2022 hét officiële fanevent van de KNVB in Nerderland. Nergens wordt kijken naar de wedstrijden van het Nederlands elftal leuker en grootser dan in de Johan Cruijff ArenA, waar je dat samen doet met 55.000 andere Oranjefans én met een dak boven je hoofd. 

Entertainment & topartiesten

Iedere wedstrijd wordt gestart met een muzikale show met artiesten als Ronnie Flex, Flemming, Typhoon en Emma Heesters. DJ-duo Lucas & Steve maken er in de rust van Nederland - Qatar op 29 november een waar spektakel van. Hier wil je bij zijn!

Ook wordt er iedere wedstrijd vooruit geblikt vanaf het gigantische podium met Oranjelegends en Soufiane Touzani. Worden er unieke herinneringen opgehaald met Jack van Gelder en kom je samen met alle Oranjefans in de stemming met beelden vanuit Qatar.

Door de megaschermen die in de Johan Cruijff ArenA worden opgehangen kun je vanaf iedere stoel de wedstrijd goed volgen. Bij winst feest je na de wedstrijd natuurlijk nog even door!

Let op: ticket moet ingewisseld worden

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een stoel in het stadion te reserveren en het ANWB ticket in te wisselen voor een ticket van de KNVB. Klik op de volgende link om je stoel(en) te reserveren en je ticket in te wisselen: Nederland-Qatar.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kies een ticket voor het fanevent op 29 november.

  • Je koopt een ticket voor een tafel of stoel in de gewenste categorie. Zie onderstaand een plattegrond van het stadion:
  • Na het selecteren van je stoel(en) en het inwisselen van je ANWB Ticket(s), ontvang je een reserveringsbevestiging van de KNVB. De tickets zelf ontvang je een week tot uiterlijk 24 uur voor de wedstrijd via de mail.
  • Neem op de wedstrijddag de KNVB tickets mee. Deze kun je laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. De ANWB Tickets hoeven niet mee.
  • Let op: in het stadion mogen geen grote tassen mee (niet groter dan a4 formaat) en kun je alleen met PIN betalen. 
  • Voor mindervaliden en rolstoelgebruikers zijn er speciale plaatsen ingericht. Hiervoor moet je bij de KNVB een ticket aanschaffen en een plaats reserveren. Let op: schaf niet via de ANWB een ticket aan. Mail naar kaartverkoop@knvb.nl en geef aan dat je via de ANWB bent gekomen, dan maken zij een reservering voor je aan.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in de Johan Cruijff ArenA.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route te plannen naar Huis van Oranje met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.