Fiets en Wandelbeurs

€ 5,- korting

De Fiets en Wandelbeurs is een mix van informatie en beleving!

Fiets en Wandelbeurs 2023

Van 24 t/m 26 februari 2023 vindt de Fiets en Wandelbeurs plaats in Jaarbeurs Utrecht, dé beurs voor fietsers en wandelaars.

Ontdek op de beurs fiets- en wandelbestemmingen, struin langs outdoormateriaal en pas nieuwe wandelschoenen. Ga langs bij de info-markten voor fietsers, wandelaars en pelgrims. Ervaren vrijwilligers praten je daar graag bij over de mooiste routes en geven je de beste tips.

Duitsland is dit keer themaland van het event. Op de beurs kun je kennismaken met de mooiste routes en regio's aan de andere kant van de grens. 

Op grote fietsparcoursen kun je de nieuwste trekkingbikes en e-bikes uitproberen.  

Het ANWB-ticket voor de Fiets en Wandelbeurs biedt ook toegang tot de E-bike Xperience: 
Meer informatie E-bike Xperience

Aanvullende ticketvoorwaarden

  • De ANWB tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek aan de Fiets en Wandelbeurs op vrijdag 24, zaterdag 25 of zondag 26 februari 2023. 
  • Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen. Kinderen t/m 12 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. 
  • Met het ticket voor de Fiets en Wandelbeurs heb je ook toegang tot de E-bike Xperience.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • De Fiets en Wandelbeurs is toegankelijk voor mindervaliden. 
  • Huisdieren zijn niet toegestaan bij de Fiets en Wandelbeurs, met uitzondering van hulphonden.
  • De Jaarbeurs Utrecht beschikt over genoeg parkeerplaatsen. Hier kan je betaald parkeren voor € 4,40 per uur of koop een dagkaart (€ 24,- vooraf of € 28,- op locatie). We raden aan om eerst de informatie op de website van de Jaarbeurs te lezen. 
  • De Jaarbeurs is ook heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal ben je er wandelend binnen enkele minuten. Ook stoppen er doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar de Fiets en Wandelbeurs te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.