E-bike Xperience

€ 5,- korting

Vind de e-bike die bij jou past op de E-bike Xperience 2023.

E-bike Xperience 2023

Van 24 t/m 26 februari 2023 vindt de E-bike Xperience plaats in Jaarbeurs Utrecht. De beurs om op zoek te gaan naar de e-bike die bij jou past.

Op het grote ®Bosch E-bike Parcours in Jaarbeurs in Utrecht, dat door twee hallen slingert, kun je vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag  26 februari modellen van tientallen merken uitproberen.

Of het nu om e-toerfietsen gaat, e-stadsfietsen of hippe modellen om lekker in de stad mee te cruisen; ze zijn allemaal in Jaarbeurs te vinden. Voor de snelle speedpedelecs is er het ®Bosch Speedpedelec Parcours, waar je ongestoord en veilig de topsnelheid van 45 km/u kunt halen.

Langs het parcours staan stands van deelnemende merken. Laat je informeren door de exposanten, ze beantwoorden je vragen graag. Daarnaast is er een E-bike Theater, met lezingen en presentaties over de nieuwste ontwikkelingen op e-gebied. 

Het ANWB-ticket voor de E-bike Xperience biedt ook toegang tot de Fiets en Wandelbeurs: 
Meer informatie Fiets en Wandelbeurs

Aanvullende ticketvoorwaarden

  • De ANWB tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek aan de E-bike Xperience op vrijdag 24, zaterdag 25 of zondag 26 februari 2023. 
  • Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen. Kinderen t/m 12 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. 
  • Met het ticket voor de E-bike Xperience heb je ook toegang tot de Fiets en Wandelbeurs.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • De E-bike Xperience is toegankelijk voor mindervaliden. 
  • Huisdieren zijn niet toegestaan bij de E-bike Xperience, met uitzondering van hulphonden.
  • De Jaarbeurs Utrecht beschikt over genoeg parkeerplaatsen. Hier kan je betaald parkeren voor € 4,40 per uur of koop een dagkaart (€ 24,- vooraf of € 28,- op locatie). We raden aan om eerst de informatie op de website van de Jaarbeurs te lezen. 
  • De Jaarbeurs is ook heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal ben je er wandelend binnen enkele minuten. Ook stoppen er doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar de Fiets en Wandelbeurs te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.