De Huishoudbeurs

Tot € 9,- korting

Beleef samen het gezelligste dagje uit bij de Huishoudbeurs!

Van zaterdag 18 tot en met vrijdag 24 februari 2023 openen de deuren van Nederlands gezelligste lifestyle-event weer: De Huishoudbeurs! Je vergeet de tijd zodra je samen met je vrienden en familie deze onvergetelijke wereld binnen stapt. Een wereld waarin je verrassende activiteiten kan beleven, nieuwe smaken kan proeven en kunt shoppen. 

Wat dacht je van dé lifehacks op het gebied van klussen, groene vingers ontwikkelen en koken als een pro? Krijg inzicht in hoe je van jouw huis een echt thuis maakt, hoor alles over de nieuwste reistrends en ga los in verschillende sportieve poses. Zoek je juist praktische tools waarmee je al jouw rollen in het leven in balans brengt? Ook die krijg je bij De Huishoudbeurs. Van comfort food tot vegetarische alternatieven, het wordt allemaal geserveerd met de beste (non-)alcoholische versnaperingen erbij. Uiteraard is er ook entertainment! Spot goede deals en laat je verwonderen door die ene gadget. Eén ding is zeker: dit uitje wil je niet missen!

Aanvullende ticketvoorwaarden

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Je tickets zijn de gehele dag geldig.
  • Kinderen hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene 
  • Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan bij de Huishoudbeurs, met uitzondering van hulphonden.
  • De Huishoudbeurs is toegankelijk voor mindervaliden. 
  • De RAI Amsterdam beschikt over over ruime parkeerfaciliteiten. Parkeren kost € 5,50 per uur of € 32,00 per dag als je ter plaatse betaalt. Bespaar op parkeerkosten door vooraf online een dagkaart aan te schaffen via de RAI Amsterdam. Je betaalt dan € 20,00 voor een dagkaart. Klik hier om de parkeerkaart vooraf aan te schaffen. 
  • De RAI Amsterdam is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Van treinstation Amsterdam RAI is het 10 minuten lopen naar het RAI-gebouw. Of neem metro 52 (Noord/Zuidlijn) en stap direct voor de RAI uit bij halte Europaplein.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar de Huishoudbeurs te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.