De Huishoudbeurs

Beleef samen het gezelligste dagje uit bij de Huishoudbeurs!

Van zaterdag 18 tot en met vrijdag 24 februari 2023 openen de deuren van Nederlands gezelligste lifestyle-event weer: De Huishoudbeurs! Je vergeet de tijd zodra je samen met je vrienden en familie deze onvergetelijke wereld binnen stapt. Een wereld waarin je verrassende activiteiten kan beleven, nieuwe smaken kan proeven en kunt shoppen. 

Wat dacht je van dé lifehacks op het gebied van klussen, groene vingers ontwikkelen en koken als een pro? Krijg inzicht in hoe je van jouw huis een echt thuis maakt, hoor alles over de nieuwste reistrends en ga los in verschillende sportieve poses. Zoek je juist praktische tools waarmee je al jouw rollen in het leven in balans brengt? Ook die krijg je bij De Huishoudbeurs. Van comfort food tot vegetarische alternatieven, het wordt allemaal geserveerd met de beste (non-)alcoholische versnaperingen erbij. Uiteraard is er ook entertainment! Spot goede deals en laat je verwonderen door die ene gadget. Eén ding is zeker: dit uitje wil je niet missen!

ANWB aanwezig op de Huishoudbeurs

De ANWB is dit jaar ook van de partij! Laat je inspireren door mooie vakantiebestemmingen en stel jouw vragen aan onze reismedewerkers. Shop de fijnste reis- en outdoorartikelen voor jouw buitenavonturen bij de ANWB-Winkel op Wielen. Leg jouw bezoek vast met een foto in de Photobooth en win een reischeque ter waarde van € 250! Loop jij gezellig bij ons langs?