Let op: Country & Christmas Fair maakt gebruik van dagtickets en avondtickets

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket betreft een dagticket of een avondticket. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het verzilveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Country & Christmas Fair volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Country & Christmas Fair

Tot € 8,50 korting

Van 23 t/m 28 november kom je op de 23ste editie van de Country & Christmas Fair helemaal in de kerstsfeer!

Overal Kerstmis

Tijdens de 23ste editie van de Country & Christmas Fair ervaar je de grootste kerstmarkt van de Benelux!  Zin om je een gezellig dagje onder te dompelen in kerstsferen? Van 23 tot en met 28 november 2021 kan je op de Country & Christmas Fair volop genieten van warme lichtjes in weelderige kerstbomen op het kasteelterrein, de geur van glühwein en het vrolijke gezang van Carol Singers.

Kasteel en verwarmde stands

Het prachtige Kasteel De Haar in Haarzuilens is tijdens de Fair omgetoverd tot een waar winterfestijn. Het is dan ook een uitstekende locatie om in de kerstemming te komen. Tijdens het ondergaan van de zon, twinkelen honderdduizenden kerstlichtjes in de schemering en worden vuurkorven ontstoken. Daarna is het tijd om te genieten van de wervelende licht- en watershow. De fair is ook dé ideale plek voor je kerstinkopen en om inspiratie op te doen. Hier wandel je langs de sfeervolle stands waar je de mooiste producten kunt kopen! Elke editie is er weer iets nieuws te ontdekken. Bewonder allerlei sfeervolle verwarmde stands met decoraties, cadeaus, beautyproducten en hapjes en drankjes.

Aanvullende ticketinformatie

  • Het ticket is geldig voor een bezoek aan de Country & Christmas Fair op 23, 24, 25, 26, 27 of 28 november 2021. Bij het aanschaffen van de tickets, maak je een keuze tussen dagtickets (10.00 tot 16.00 uur) of avondtickets (17.00 tot 22.00 uur). Het ticket is alleen geldig op jouw dag van keuze en kan niet worden geruild voor een ander tijdstip of andere dag.
  • Op zondag 28 november is de Country & Christmas Fair geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op deze dag is er sprake van een dagticket. 
  • Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • De paden in de tuin zijn allemaal verhard. Echter deels met grind en daardoor helaas niet overal even rolstoelvriendelijk.
    Het is helaas niet mogelijk om met een rolstoel de kleine stands in te gaan, dit door het niveau verschil tussen paden en tentvloeren.
  • Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.
  • Je kunt tegen betaling parkeren op het parkeerterrein van Country & Christmas Fair. Voor € 10,- bestel je deze parkeerticket bij de ANWB. Koop het juiste parkeerticket voor jouw dagdeel (dag of avond). De parkeertickets dienen wel geprint meegenomen te worden.

Coronamaatregelen Country & Christmas Fair

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.