Christmas Fair Vorden

Tot € 3,50 korting

Kom 16, 17 of 18 december in de kerststemming tijdens de sfeervolle Christmas Fair Vorden bij Kasteel Vorden

Christmas Fair Vorden

Van 16 t/m 18 december vindt het buitenevent Christmas Fair Vorden 2022 plaats in en om het betoverende Kasteel Vorden in Vorden. Kom alvast in feestelijke kerststemming. De prachtige omgeving van het kasteel in de winter belooft veel moois. Ruim 80 exposanten presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben. 

Gezelligheid, kerst shoppen, workshops en meer

Duizenden lichtjes, glanzende slingers, gedecoreerde kerstbomen, schitterende kerstballen en natuurlijk echte warme winterse lekkernijen als glühwein, chocomelk en vers gebakken wafels… Alle ingrediënten zijn er om inspiratie op te doen en de laatste cadeaus en decoraties te shoppen. 

Van culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen, maar ook antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties en feestelijke wintermode. Geniet van de diverse food-trucks, bezoek restaurant de Bosloods op de binnenplaats van het Kasteel voor een hapje en een drankje en geniet van de modeshow en de gezellige live-muziek of doe mee aan een workshop.

Combiticket: Christmas Fair Vorden incl. toegang Kasteel Vorden

Combineer je bezoek aan Christmas Fair Vorden met een bezoek aan Kasteel Vorden, een 12e eeuws kasteel. Dwaal door de sfeervol authentiek ingerichte vertrekken, geheime gangen, torens, keldergewelven en tuinen. Bewonder de mooie antieke meubels, schilderijen, beelden, houtsnijwerk, porselein, e.d. uit de 15-19e eeuw. Verse bloemen en plantendecoraties maken de sfeervolle huiselijke uitstraling compleet. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 6 jaar hebben gratis toegang tot Christmas Fair Vorden én Kasteel Vorden, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen. 
  • Op vertoon van je ANWB Ticket (geprint of op je telefoon) bij de kassa krijg je een polsbandje dat toegang geeft tot de fair (en het kasteel, op vertoon van combiticket). 
  • Christmas Fair Vorden is grotendeels rolstoeltoegankelijk. De route die je kunt volgen voor het bezoeken van de fair, gaat over geasfalteerd terrein maar ook deels over kort gemaaid gazon en weiland. Laatstgenoemde paden zijn bij goede weersomstandigheden ook met een rolstoel begaanbaar.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd (honden zijn niet toegestaan in Kasteel Vorden).
  • Er is voldoende parkeergelegenheid. Volg hiervoor de aangegeven borden ter plekke. Parkeerkosten zijn € 2,-. Op vertoon van een invalidenkaart word je door de parkeerwachters verwezen naar de invalidenparkeerplaats, zodat je zo dicht mogelijk bij de entree van Christmas Fair Vorden kunt parkeren.
  • Ook bij slecht weer gaat Christmas Fair Vorden gewoon door. Uitsluitend wanneer de veiligheid in het geding raakt, wordt de fair vooraf geannuleerd of tijdens de fair het terrein (tijdelijk) gesloten.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.