Christmas Fair Vorden

Kom 16, 17 of 18 december 2022 in de kerststemming tijdens de sfeervolle Christmas Fair Vorden bij Kasteel Vorden

Christmas Fair Vorden

Van 16 t/m 18 december vindt het buitenevent Christmas Fair Vorden 2022 plaats in en om het betoverende Kasteel Vorden in Vorden. Kom alvast in feestelijke kerststemming. De prachtige omgeving van het kasteel in de winter belooft veel moois. Ruim 80 exposanten presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben. 

Gezelligheid, kerst shoppen, workshops en meer

Duizenden lichtjes, glanzende slingers, gedecoreerde kerstbomen, schitterende kerstballen en natuurlijk echte warme winterse lekkernijen als glühwein, chocomelk en vers gebakken wafels… Alle ingrediënten zijn er om inspiratie op te doen en de laatste cadeaus en decoraties te shoppen. 

Van culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen, maar ook antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties en feestelijke wintermode. Geniet van de diverse food-trucks, bezoek restaurant de Bosloods op de binnenplaats van het Kasteel voor een hapje en een drankje en geniet van de modeshow en de gezellige live-muziek of doe mee aan een workshop.