British Weekend

Tot € 3,50 korting

De country & lifestyle buitenfair in Engelse stijl bij Kasteel Vorden!

De gezelligheid van een Engelse buitenfair

Van 9 t/m 11 september vindt British Weekend 2022 plaats in en om het betoverende Kasteel Vorden in Vorden. Ook verliefd op de sfeer van het Britse platteland en levensstijl? Tijdens de buitenfair British Weekend haal je je hart op aan alles Engels, Schots en Welsh! Een prachtige gelegenheid om in een landelijke sfeer inspiratie op te doen en te winkelen voor de nazomer.

Van vintage producten tot whiskey proeverijen

Leef je uit in een keur aan brocante, vintage, collectables en moderne items. Exposanten presenteren Engels antiek en porselein, glas en zilverwerk, plaids, kilts & country artikelen, potterie & bloemdecoraties en interieurdecoraties. Daarnaast bewonder je Engelse oldtimers en zijn er plannen voor een heuse autorally met de start en finish op het landgoed. Stijlvolle kleding mag uiteraard ook niet ontbreken. Bezoek de modeshow of bekijk de outdoorkleding met classics als waxjassen, hoeden en outdoorlaarzen.

Natuurlijk is er volop aandacht voor home-made lekkernijen, veelal met Engelse roots. Ambachtelijke pie’s, cake & fudge maar ook sandwiches en scones met clotted cream en fish and chips… Makkelijk om mee te nemen en op een later moment thuis van te smullen of gewoon ter plekke te proeven op een van de terassen met live-muziek. Of geniet van een whiskey proeverij! 

Combiticket: British Weekend incl. toegang Kasteel Vorden

Combineer je bezoek aan British Weekend met een bezoek aan Kasteel Vorden, een 12e eeuws kasteel. Dwaal door de sfeervol authentiek ingerichte vertrekken, geheime gangen, torens, keldergewelven en tuinen. Bewonder de mooie antieke meubels, schilderijen, beelden, houtsnijwerk, porselein, e.d. uit de 15-19e eeuw. Verse bloemen en plantendecoraties maken de sfeervolle huiselijke uitstraling compleet. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 6 jaar hebben gratis toegang tot British Weekend én Kasteel Vorden, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen. 
  • Op vertoon van je ANWB Ticket (geprint of op je telefoon) bij de kassa krijg je een polsbandje dat toegang geeft tot de fair (en het kasteel, op vertoon van combiticket). 
  • British Weekend is grotendeels rolstoeltoegankelijk. De route die je kunt volgen voor het bezoeken van de fair, gaat over geasfalteerd terrein maar ook deels over kort gemaaid gazon en weiland. Laatstgenoemde paden zijn bij goede weersomstandigheden ook met een rolstoel begaanbaar.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd (honden zijn niet toegestaan in Kasteel Vorden).
  • Er is voldoende parkeergelegenheid. Volg hiervoor de aangegeven borden ter plekke. Parkeerkosten zijn € 2,-. Op vertoon van een invalidenkaart word je door de parkeerwachters verwezen naar de invalidenparkeerplaats, zodat je zo dicht mogelijk bij de entree van British Weeekend kunt parkeren.
  • Ook bij slecht weer gaat British Weekend gewoon door. Uitsluitend wanneer de veiligheid in het geding raakt, wordt de fair vooraf geannuleerd of tijdens de fair het terrein (tijdelijk) gesloten.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.

Meer buitenfairs van Heerlijckheid Events

Heerlijckheid Events organiseert verschillende fairs en evenementen, o.a. Christmas Fair Vorden. Benieuwd naar meer? Bekijk onderstaande buitenfairs van Heerlijckheid Events.

Zomer Heerlijckheid (van 15 t/m 17 juli 2022)
Winter Heerlijckheid (van 11 t/m 13 november 2022) 
Christmas Fair Vorden (van 16 t/m 18 december 2022)