British Weekend

De country & lifestyle buitenfair in Engelse stijl bij Kasteel Vorden!

De gezelligheid van een Engelse buitenfair

Ook verliefd op de sfeer van het Britse platteland en levensstijl? Tijdens de buitenfair British Weekend haal je je hart op aan alles Engels, Schots en Welsh! Een prachtige gelegenheid om in een landelijke sfeer inspiratie op te doen en te winkelen voor de nazomer.

Van vintage producten tot whiskey proeverijen

Leef je uit in een keur aan brocante, vintage, collectables en moderne items. Exposanten presenteren Engels antiek en porselein, glas en zilverwerk, plaids, kilts & country artikelen, potterie & bloemdecoraties en interieurdecoraties. Daarnaast bewonder je Engelse oldtimers en zijn er plannen voor een heuse autorally met de start en finish op het landgoed. Stijlvolle kleding mag uiteraard ook niet ontbreken. Bezoek de modeshow of bekijk de outdoorkleding met classics als waxjassen, hoeden en outdoorlaarzen.

Natuurlijk is er volop aandacht voor home-made lekkernijen, veelal met Engelse roots. Ambachtelijke pie’s, cake & fudge maar ook sandwiches en scones met clotted cream en fish and chips… Makkelijk om mee te nemen en op een later moment thuis van te smullen of gewoon ter plekke te proeven op een van de terassen met live-muziek. Of geniet van een whiskey proeverij! 

Meer buitenfairs van Heerlijckheid Events

Heerlijckheid Events organiseert verschillende fairs en evenementen, o.a. Christmas Fair Vorden. Benieuwd naar meer? Bekijk onderstaande buitenfairs van Heerlijckheid Events.

Winter Heerlijckheid (van 11 t/m 13 november 2022) 
Christmas Fair Vorden (van 16 t/m 18 december 2022)