Beurs Eigen Huis

Tot € 3,50 korting

De beurs voor iedereen met bouw- en verbouwplannen is van 24 t/m 26 maart 2023 weer in de Jaarbeurs Utrecht.

Beurs Eigen Huis

Van 24 t/m 26 maart 2023 vindt Beurs Eigen Huis weer plaats in Jaarbeurs Utrecht. Ga je binnenkort verhuizen, heb je grote (ver)bouwplannen of heb je zin in een nieuw interieur of nieuwe tuin? Dan is Beurs Eigen Huis écht iets voor jou! Realiseer je droomhuis.

Beurs Eigen Huis is dé beurs voor iedereen met bouwplannen, woningzoekers, energiezuinige koppels én iedereen die zin heeft in een nieuw interieur of tuin. Er staan ruim 250 woonexperts voor je klaar!

Beurs Eigen Huis brengt namelijk de nieuwste materialen en trends, je kunt je laten adviseren door architecten en bouwexperts en luisteren naar diverse sprekers. De beurs geeft je een kijkje in de keukens, woonstijlen en tuintrends van de professionals. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering
Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Beurs Eigen Huis voor de gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar je moet ze wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering via de website van Beurs Eigen Huis.
  • Je kunt de Beurs Eigen Huis tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in Jaarbeurs Utrecht, maar blindegeleidehonden vormen een uitzondering.
  • Jaarbeurs Utrecht is toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn aangepaste toiletten, mindervalideparkeerplaatsen en er zijn een aantal rolstoelen beschikbaar.
  • Jaarbeurs Utrecht beschikt over meerdere parkeerplaatsen (P1 t/m P4). Het parkeertarief voor P1 bedraagt € 4,90 per uur. Voor P2, P4 en P6 geldt € 4,40 per uur. Het online dagtarief voor P1 bedraagt € 28,- en voor P2 en P4 en P6 kost het € 24,-. Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Bij vertrek kan je bij een parkeerautomaat betalen. 
  • Oplaadpunt elektrische auto: op parkeerterreinen P1 en P4 zijn oplaadpunten voor elektrische auto's te vinden.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Beurs Eigen Huis te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.