About Cats and Dogs

Tot € 4,50 korting

Hét lifestyle-event voor honden- en kattenvrienden op 5 en 6 november 2022 in de Jaarbeurs Utrecht.

About Cats and Dogs 2022

Honden kwispelen, katten spinnen. En hun baasjes? Die stappen vrolijk 5 & 6 november de Jaarbeurs binnen! About Cats & Dogs is hét lifestyle-event voor alle nieuwe en meer ervaren honden- en kattenvrienden. Maak kennis met de nieuwste voedingsmerken, accessoires en verzorgingsproducten en leer meer over het gedrag van jouw kat of hond.

Twijfel je over het in huis nemen van een kat of hond? Kom tijdens About Cats and Dogs erachter of je blij wordt van het zijn van een baasje voor een hond of kat.

Let op: ticket is pas geldig na reservering en dient ingewisseld te worden

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Kies vervolgens je gewenste bezoekdag en wissel je ANWB Ticket om voor een ticket van About Cats and Dogs, via de website van About Cats and Dogs. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketvoorwaarden

  • Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Je kunt de toegangstickets van About Cats and Dogs laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. Je ANWB Ticket hoeft niet mee.
  • About Cats and Dogs is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan bij About Cats and Dogs, met uitzondering van hulphonden.
  • De Jaarbeurs Utrecht beschikt over genoeg parkeerplaatsen. Hier kan je betaald parkeren voor € 4,- per uur of koop een dagkaart. We raden aan om eerst de informatie op de website van de Jaarbeurs te lezen. 
  • De Jaarbeurs is ook heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal ben je er wandelend binnen enkele minuten. Ook stoppen er doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.