Ben Pon Show

Tot € 5,- korting

Ben Pon Show – 3e Internationale KLASSIEKE VOLKSWAGEN SHOW vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 mei.

Ben Pon Show

Ben Pon Show – 3e Internationale KLASSIEKE VOLKSWAGEN SHOW
Ter ere van Ben Pon Sr., de bedenker van de iconische VW bus.

Van 20 tot en met 21 Mei 2023 (Hemelvaartweekend) zullen honderden klassieke Volkswagens vanuit heel Europa zich verzamelen op ‘De Strip’, Vliegveld Twenthe, Enschede. Hier zal de ‘3th Int. Barndoor Gathering & Vintage VW Show’, ook wel de ‘Ben Pon Show’ genoemd, plaats vinden. Een klassieke Volkswagen-show met vele luchtgekoelde VW Kevers, VW-bussen en andere zeldzame modellen uit de jaren ‘50.

Er zijn diverse food-trucks aanwezig, een onderdelenmarkt waar vele tweedehands VW-onderdelen te koop zijn en diverse kinderactiviteiten. Maak ook een wandeling over de kleurrijke, met klassieke VW Bussen gevulde camping.

Ben je benieuwd naar de historie? Dan kan je langs de foto-expositie ter ere van dhr. Ben Pon Sr. wandelen en zo ontdekken wat hij voor Volkswagen Nederland heeft betekend. Ook zal er weer een wereldrecord poging gedaan worden, om de meeste VW Bussen uit het bouwjaar 1950-1955 bij elkaar te krijgen. Bij de Volkswagen-kenner beter bekend als de “Barndoor” bus.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Huisdieren zijn toegestaan op eigen verantwoordelijkheid.
  • De Ben Pon Show beschikt over en eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 7,50 per auto per dag en zijn via ANWB te verkrijgen. Tijdens het bestellen van de tickets voor de Ben Pon Show is het mogelijk om een parkeerkaart aan te schaffen.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar de Ben Pon Show te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.