Maatregelen coronavirus Nederlands Bakkerijmuseum Hattem

Bakkerijmuseum Hattem volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Bakkerijmuseum

€ 1,50 korting

Loop door de geschiedenis van brood en banket in het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem!
Land van ANWB GOUD

Ervaar de geschiedenis van brood en banket

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is met vijf monumentale panden en een tunnel onder de straat, het grootste en meest veelzijdige Bakkerijmuseum van ons land. In dit belevingsmuseum, geschikt voor jong en oud, loop je door de geschiedenis van brood en banket. Je gaat terug in de tijd of neemt een kijkje achter de schermen in de moderne bakkerij. Ieder pand belicht een ander aspect over de vervaardiging van brood en banket.

Poffertjessalon

Breng zeker ook een bezoek aan de nieuwste locatie van het Bakkerijmuseum: de poffertjessalon. Dit prachtige gebouw met rode luikjes huisvest een poffertjessalon uit grootmoeders tijd. Tussen het bijzondere interieur zie je de bakkers aan het werk. En natuurlijk kan je de poffertjes proeven!

Leuke activiteiten voor kinderen

Het Nederlands Bakkerijmuseum is een leuk uitje met kinderen. Het museum introduceert de 'familiebaktafel', hier kunnen familieleden met elkaar koekjes bakken. Daarnaast is de speurtocht door het museum een aanrader. Vinden jullie alle deegrollers die een verstrooide bakker is kwijtgeraakt?

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij het Nederlands Bakkerijmuseum voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem.

Coronamaatregelen Nederlands Bakkerijmuseum

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Parkeren

De auto kan geparkeerd worden op Parkeerplaats De Bleek: De Bleek 2, Hattem. Vanaf de parkeerplaats is het zo'n 150 meter lopen naar het museum.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.