Let op: tickets Avonturenboerderij Molenwaard pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Avonturenboerderij Molenwaard volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Avonturenboerderij Molenwaard

Tot 40% korting

Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenpark Molenwaard.
Land van ANWB GOUD

ANWB Ledendag in Avonturenboerderij Molenwaard

Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus geniet je met de hele familie van een heerlijke dag op de boerderij. Avonturenboerderij Molenwaard is speciaal op deze dagen voor ANWB-leden. Geniet van het Hollandse landleven én van tickets met 40% korting. Voor deze actie geldt op=op.

Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus is Avonturenboerderij Molenwaard geopend van 09:30 tot 18:00 uur.

Beleef het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard

Van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof, het kan bij Avonturenboerderij Molenwaard! Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun.

Leuk en educatief

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Met een divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Avonturenboerderij Molenwaard:

 • ANWB Ledendag Avonturenboerderij Molenwaard: 40% korting - geldig voor een bezoek op 29 of 30 augustus.
 • Trouwe Ledenvoordeel: tot 40% korting - geldig voor een bezoek t/m 31 augustus.

ANWB Ledendag - Aanvullende ticketinformatie

 • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum, 29 augustus 2020 of 30 augustus 2020. Dit ticket is direct geldig.
  Let op: je hoeft géén reservering meer te plaatsen voor jouw bezoek.
 • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang. Hier moet je een gratis ticket voor aanschaffen.
 • Door de coronamaatregelen die Avonturenboerderij Molenwaard treft (zoals aanpassingen in routing en covid 19 toezichthouders) zal eventuele drukte in het park verspreid worden. Daarnaast zijn er tijdens de Ledendagen 2 openingsshows; om 09:50 uur en 10:20 uur. 

Trouwe Ledenvoordeel - Aanvullende ticketinformatie

 • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit dien je wel aan te geven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Avonturenboerderij Molenwaard.
 • Let op: het ticket gekocht met de Trouwe Ledenvoordeel actie is pas geldig na reservering. Meer informatie hierover vind je op het ticket.

Hoe langer je ANWB-lid bent, hoe meer voordeel je ontvangt:

 • Blauw: 20% korting
 • Brons: 25% korting
 • Zilver: 30% korting
 • Goud: 35% korting
 • Platina: 40% korting

Coronamaatregelen Avonturenboerderij Molenwaard

Geopend vanaf: 15 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.avonturenboerderij.nl/info/covid-19-maatregelen/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Groot-Ammers voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.