Let op: tickets Avonturenboerderij Molenwaard pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Avonturenboerderij Molenwaard volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Avonturenboerderij Molenwaard

Tot 40% korting

Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenpark Molenwaard.
Land van ANWB GOUD

Beleef het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard

Van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof, het kan bij Avonturenboerderij Molenwaard! Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun.

Leuk en educatief

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Met een divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar.

Thema oktober: Paddenstoelen en Pompoenen

Geniet van de herfst in Avonturenboerderij Molenwaard! Op de boerderij vallen de blaadjes vallen van de bomen en schieten de paddenstoelen uit de grond. Leer bij de zwammenkwekerij alles over de paddenstoel en de oesterzwam. Kom er bijvoorbeeld achter hoe de oesterzwam mee helpt tegen de voedselverspilling in ons land.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Avonturenboerderij Molenwaard voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. We raden je aan om zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket een reservering te plaatsen. De beschikbaarheid kan hard gaan. 

Trouwe Ledenvoordeel

Hoe langer je ANWB-lid bent, hoe meer voordeel je ontvangt:

  • Blauw: 20% korting
  • Brons: 25% korting
  • Zilver: 30% korting
  • Goud: 35% korting
  • Platina: 40% korting

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit dien je wel aan te geven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Avonturenboerderij Molenwaard.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.

Coronamaatregelen Avonturenboerderij Molenwaard

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.