Let op: tickets Avonturenboerderij Molenwaard pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Avonturenboerderij Molenwaard volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Avonturenboerderij Molenwaard

20% korting

Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard. Een leuk, educatief uitje voor families met kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar!
Land van ANWB GOUD

Beleef het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard

Van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof, het kan bij Avonturenboerderij Molenwaard! Knuffel de dieren, ontdek de bijzondere dierenwereld, de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun.

Leuk en educatief

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Met een divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar.

Maak ook kennis met de stromende kracht achter het Nederlandse (polder)landschap. Ervaar bij de speelplek met waterwerken op een actieve wijze de werking van het water. Lukt het jou om Holland droog te houden?

Fien en Teun

Het zusje en broertje Fien & Teun, dagelijks te zien bij RTL Telekids, zijn het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard. Zij zullen regelmatig aanwezig zijn op het park. Heb jij Fien & Teun altijd al eens willen ontmoeten en een leuke foto met ze willen maken? Of wil je broer en zus in het theater zien? Dan is nu je kans! Kom naar Avonturenboerderij Molenwaard, een onvergetelijke belevenis voor jong… en toch stiekem ook voor oud!

In februari en maart 2022 krijgen Fien en Teun twee hele bekende poezen op bezoek: Pim & Pom komen naar de Avonturenboerderij! Wie kent ze niet? De ondeugende Pim en wijze Pom; de twee vrienden zijn onafscheidelijk. Het liefst beleven ze elke dag de leukste avonturen in en rondom hun huis. Maar, dit voorjaar logeren ze op de Avonturenboerderij! Ontdek hun spannende avonturen in een échte minivoorleesshow vol liedjes! Duik na de minivoorstelling in de poezenmand van Pim & Pom voor een mooie foto. Leer, zing, dans en knuffel mee met deze vrolijke twee! Pim & Pom kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

Pim & Pom zijn er op: 19 & 20 februari, 26 februari t/m 6 maart, 12 & 13 maart, 19 & 20 maart en 26 & 27 maart. 

Het is winter!

Ook tijdens de koude wintermaanden is er genoeg te beleven op Avonturenboerderij Molenwaard! Van 3 november 2021 t/m 18 februari 2022 is het 'Winter op de boerderij' Maand. Bezoek de vrolijke show van Fien en Teun met een heerlijke kop warme chocolademelk in je hand of geniet van andere winterse versnaperingen. 

En er is nog veel meer te beleven! De Kerstman komt langs, je kunt schaatsen met Fien & Teun én je kunt de boerderij ook in de avond bezoeken. Weet jij wat de dieren doen als het donker is? Vergeet ook vooral niet om de verlichte ontdekkingstocht te doen! Er is zoveel te doen... Hier vind je alle winteractiviteiten die er te doen zijn! 

Overnachten op Vakantiepark Molenwaard

Verblijf een weekend of midweek op Vakantiepark Molenwaard en krijg gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Kies je voor de polderse rust in een Biesbosch Chalet, ga je luxe kamperen in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Je geniet al van dit arrangement vanaf 149,- per verblijf! 
Klik op de volgende link om het arrangement te bekijken: Vakantiepark Molenwaard.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Avonturenboerderij Molenwaard voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. We raden je aan om zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket een reservering te plaatsen. De beschikbaarheid kan hard gaan. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit dien je wel aan te geven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Avonturenboerderij Molenwaard.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • Bij Avonturenboerderij Molenwaard is voldoende parkeergelegenheid. De uitrijmunt is te koop bij de kassa van het park voor € 5,-.
  • Bij Avonturenboerderij Molenwaard mag je je eigen eten en drinken nuttigen in het park, maar niet in Eeterij Molenzicht en Pannenkoekenrestaurant de Fruitschuur en het bijbehorende terras. Verspreid over het park staan picknicktafels waar je gebruik van kunt maken.
  • Honden zijn van harte welkom bij Avonturenboerderij Molenwaard, mits aangelijnd. Het is echter niet toegestaan om je hond mee te nemen in de activiteiten, dierenverblijven, Eeterij Molenzicht en het Fien & Teun Theater (uitgezonderd hulphonden). Honden mogen ook nooit alleen worden gelaten. 

Coronamaatregelen Avonturenboerderij Molenwaard

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.