Avonturenboerderij Molenwaard

Tot € 5,20 korting

Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenpark Molenwaard.
Land van ANWB GOUD 2019 Leukste uitje van Zuid-Holland

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven: van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun.

Een leuk en educatief uitje

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Avonturenboerderij Molenwaard prikkelt de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen tussen de 2 en 8 jaar. 

Shows

Fien en Teun, bekend van RTL Telekids, zijn het gezicht van de Avonturenboederij en kunnen niet wachten om vriendjes te worden! In hun interactieve minishow delen ze de leukste verhaaltjes over het leven op de boerderij. Geniet ook van de vier boerenkart-theatershow (Prachtige Paarden, Bezige Bijtjes, Kaasmakende Koeien en Machtige Molens) én soms krijgen Fien en Teun bijzondere gasten op bezoek, zoals Peppa Pig en Kikker (tijdens de themamaanden)

Hoog/Laagseizoen

Avonturenboerderij Molenwaard hanteert twee verschillende tarieven; één voor het Hoogseizoen (in het weekend, tijdens vakanties en feestdagen) en één voor het Laagseizoen (dinsdag t/m vrijdag buiten vakanties). Bekijk onderaan deze pagina de kalender voor de Hoog- en Laagseizoensdagen.

Let op: de tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.