Avonturenboerderij Molenwaard

20% korting

Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenpark Molenwaard.
Land van ANWB GOUD 2019 Leukste uitje van Zuid-Holland

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven: van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun.

Leuk en educatief

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Met een divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar.

Shows

Fien en Teun, bekend van RTL Telekids, zijn het gezicht van de Avonturenboederij en kunnen niet wachten om vriendjes te worden! Op hoogseizoendagen zijn ze op de boerderij aanwezig voor een dikke knuffel en leuke foto. In hun interactieve minishow delen ze de leukste verhaaltjes over het leven op de boerderij. Geniet ook van de vier boerenkar-theatershow (Prachtige Paarden, Bezige Bijtjes, Kaasmakende Koeien en Machtige Molens).

Hoog/Laagseizoen

Avonturenboerderij Molenwaard hanteert twee verschillende tarieven; één voor het Hoogseizoen (in het weekend, tijdens vakanties en feestdagen) en één voor het Laagseizoen (dinsdag t/m vrijdag buiten vakanties). Bekijk op deze pagina de kalender voor de Hoog- en Laagseizoensdagen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.