advertentie

Aviodrome

Lelystad
 
(11 beoordelingen)
Aviodrome  5511

Profiteer van 25% korting op een bezoek aan Luchtvaart-themapark Aviodrome

25% korting

 • alttekst

De tijd vliegt bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome.

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.


Beleef een dag vol vliegtuigactie voor jong en oud in Luchtvaart-Themapark Aviodrome! Kom met de hele familie naar Aviodrome en bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen. Stap aan boord van een Boeing 747, de flight simulator en bekijk de 4D-film Skymania. Kinderen leven zich uit in een van de kinderattracties. Tijdens de pilotenopleiding voelen ze zich een echte piloot. Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome!

Unieke collectie
De collectie van Aviodrome bestaat uit de mooiste juweeltjes uit de luchtvaartgeschiedenis, zoals de Boeing 747, Uiver, Fokker Spin en Lockheed Constellation. Deze staan opgesteld in het museum en de buitenexpositie. Veel vliegtuigen kun je ook van binnen bekijken. En meerdere malen per dag zijn er gratis rondleidingen.

Bekijk Skymania in het 4D-filmtheater
Zien en horen, maar vooral ook voelen en ruiken. In het 4D-filmtheater van Aviodrome is het alsof je werkelijk door de wolken vliegt. Soms voel je regendruppeltjes, dan weer mist en koude golfstromen. En af en toe ervaar je ook rook. Dat maakt het kijken naar de historische en avontuurlijke films extra spannend!


Kenmerken van Aviodrome
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Voertuigevenement, Musea
AviodromeGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefVoertuigevenementMusea

Klantenbeoordeling Aviodrome

 
(11 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenOpa Jan, 9 september 2018 Gezin
Verrassend veelzijdig

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Een verrassend mooie dag gehad met onze kleinzoon. Een uitje voor herhaling vatbaar vanwege zijn veelzijdigheid, voor elk wat wils, geschikt voor jong en oud. Ik had gedacht aan een oubollige activiteit, maar dit was absoluut ziet zo: Het was leerzaam, zowel geschikt voor mooi als minder goed weer. Een echte aanrader

Hafmans, 4 september 2018 Gezin
Leuke dag uit voor gezin met kinderen

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Leuke dag uit voor gezin met kleine kinderen (2 en 4). Helemaal aangezien de rescue heroes en de helden van paw patrol die dag ook aanwezig waren. De oudste heeft zijn ogen uitgekeken in dr verschillende vliegtuigen waar hij in mocht klimmen. Ook de binnenspeeltuin vond hij erg leuk.

J. Kamps, 21 augustus 2018 Groep
Perfecte belevingsdag

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Twee oudere heren, die een mannendagje uit waren. Het Aviodrome is daar perfect voor. Het oude Schiphol, zoals ik het zelf nog heb gezien, heel veel toestellen opgesteld en heel veel toestellen ook te bezichtigen. Ik hoorde van één van de vrijwilligers dat het museum binnenkort ingrijpend verbouwd wordt. Het wordt dus nog beter. Prima dagje uit, voor elck wat wils. Met kinderen zou ik toch wel een minimumleeftijd van 8 jaar adviseren.

M. Kieft, 15 augustus 2018 Gezin
Verrassend veelzijdig en daardoor erg indrukwekkend.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Voor de eerste keer bij Aviodrome in Lelystad geweest. Was erg indrukwekkend om te zien, vooral de kinderen (2, 7 en 10 jaar) waren erg onder de indruk van de vliegtuigen van toen en nu. Vooral de toestellen die in de diverse oorlogen zijn gebruikt werden vonden ze erg interessant. Voor ons was het een onverwachte combinatie van museum, spelen en doen. Ook op het buitenterrein is erg veel vermaak voor de kinderen. Aanrader is om de kinderen de piloten en/of stewardessen opleiding te laten doen, dmv vragen gaan ze dan dieper op bepaalde thema's in, erg leuk !! Ook de 4D film is zeker een aanrader en een leuke ervaring. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader en we gaan hier zeker nog een terugkomen !!

Sandra B, 11 oktober 2017 Gezin
Indrukwekkend om te zien, en van alles te doen

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

De afgelopen 2 jaar 3 keer in dit museum geweest met de kinderen. De oudste (nu 8) is vooral gecharmeerd van alle speellocaties - zowel buiten als binnen, op meerdere plekken, kan er heel veel gespeeld worden door ondernemende kinderen. Eigenlijk een onverwachte combi met een museum, maar ideaal: hij spelen, wij kijken. De jongste (nu 6) komt echt voor de vliegtuigen. En die vindt hij fantastisch, en iedere keer zien we weer nieuwe dingen. Deze keer echt tijd gemaakt voor de filmvertoning over "Conny", en wat een leuk idee om zelf een vouwvliegtuigje te ontwerpen! Beide jongens vinden het geweldig om "ergens in te mogen", en dat mag op meerdere plekken. De zaal met de luchtfoto van Wassenaar en omgeving is ronduit indrukwekkend en we genieten van alle modelvliegtuigjes. Kortom, we komen nog wel een vierde keer!
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Entree vanaf 12 jaar van € 17,95 voor
€ 13,
46
Entree 3 t/m 11 jaar van € 14,95 voor
€ 11,
21
Kinderen t/m 2 jaar gratis entree
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 5 januari 2020
te gebruiken t/m 5 januari 2020
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Aviodrome. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via iDeal of Creditcard. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar Aviodrome. Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 5 januari 2020.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 5 januari 2020, 12.00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 5 januari 2020.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,50

Praktisch

  Adres

 • Pelikaanweg 508218 PGLelystad Aviodrome
  Pelikaanweg 50
  8218 PG Lelystad
  Plan uw route

  Contact

  Bel 0320 - 289 842
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  maandag - gesloten dinsdag - 10:00 - 17:00 uur woensdag - 10:00 - 17:00 uur donderdag - 10:00 - 17:00 uur vrijdag - 10:00 - 17:00 uur zaterdag - 10:00 - 17:00 uur zondag - 10:00 - 17:00 uur Kijk voor de meest actuele openingstijden op de website van Aviodrome.

  Openingstijden

  maandag - gesloten
  dinsdag - 10:00 - 17:00 uur
  woensdag - 10:00 - 17:00 uur
  donderdag - 10:00 - 17:00 uur
  vrijdag - 10:00 - 17:00 uur
  zaterdag - 10:00 - 17:00 uur
  zondag - 10:00 - 17:00 uur

  Kijk voor de meest actuele openingstijden op de website van Aviodrome. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Ouwehands Dierenpark

Rhenen
(5 beoordelingen)
Ouwehands Dierenpark Rhenen… Zoo avontuurlijk!
Geen foto

NEMO Science Museum

Amsterdam
(7 beoordelingen)
NEMO: Ontdek zelf hoe de wereld werkt
Geen foto
€ 3,- korting

Madurodam

Den Haag
(59 beoordelingen)
Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties.
Geen foto
20% korting

Het Spoorwegmuseum

Utrecht
(20 beoordelingen)
Bezoek het Spoorwegmuseum in Utrecht en zet een stap terug in de tijd. Stap in de Vuurproef, een spannende virtuele reis langs twee eeuwen spoorhistorie.