Maatregelen coronavirus Aviodrome

Luchtvaartmuseum Aviodrome volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Wij hebben de kaartverkoop voor dit uitje tijdelijk stopgezet vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hopen zo snel mogelijk weer tickets aan te kunnen bieden, houd daarvoor deze pagina in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

Aviodrome

25% korting

De tijd vliegt bij Luchtvaartmuseum Aviodrome.

Een wereld vol vliegtuigactie

De burgerluchtvaart bestaat 100 jaar. Om dat te vieren is het museum van Luchtvaartmuseum Aviodrome volledig vernieuwd! De nieuwe, interactieve expositie toont iconische toestellen en vertelt het avontuurlijke verhaal van pioniers uit de luchtvaart. Bewonder binnen én buiten meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen. Stap aan boord van een Boeing 747 en ervaar de adrenaline van een echte piloot in de flight simulator!

Nog niet genoeg gezien? Vanuit de nostalgische verkeerstoren heb je een fantastisch uitzicht op de start- en landingsbaan van Lelystad Airport! Neem deel aan een gratis rondleiding die meerdere keren per dag door enthousiaste vrijwilligers worden gegeven. Of voltooi de piloten- of stewardessenopleiding en behaal jouw vliegbrevet!

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.