advertentie

Aviodrome

Lelystad
 
(7 beoordelingen)
Aviodrome  557


 • alttekst

De tijd vliegt bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Beleef een dag vol vliegtuigactie voor jong en oud in Luchtvaart-Themapark Aviodrome! Kom met de hele familie naar Aviodrome en bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen. Stap aan boord van een Boeing 747, de flight simulator en bekijk de 4D-film Skymania. Kinderen leven zich uit in een van de kinderattracties. Tijdens de pilotenopleiding voelen ze zich een echte piloot. Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome!

Unieke collectie
De collectie van Aviodrome bestaat uit de mooiste juweeltjes uit de luchtvaartgeschiedenis, zoals de Boeing 747, Uiver, Fokker Spin en Lockheed Constellation. Deze staan opgesteld in het museum en de buitenexpositie. Veel vliegtuigen kun je ook van binnen bekijken. En meerdere malen per dag zijn er gratis rondleidingen.

Bekijk Skymania in het 4D-filmtheater
Zien en horen, maar vooral ook voelen en ruiken. In het 4D-filmtheater van Aviodrome is het alsof je werkelijk door de wolken vliegt. Soms voel je regendruppeltjes, dan weer mist en koude golfstromen. En af en toe ervaar je ook rook. Dat maakt het kijken naar de historische en avontuurlijke films extra spannend!


Kenmerken van Aviodrome
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Kinderfeestjes, Voertuigevenement, Musea
AviodromeGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefKinderfeestjesVoertuigevenementMusea

Klantenbeoordeling Aviodrome

 
(7 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenSandra B, 11 oktober 2017 Gezin
Indrukwekkend om te zien, en van alles te doen

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

De afgelopen 2 jaar 3 keer in dit museum geweest met de kinderen. De oudste (nu 8) is vooral gecharmeerd van alle speellocaties - zowel buiten als binnen, op meerdere plekken, kan er heel veel gespeeld worden door ondernemende kinderen. Eigenlijk een onverwachte combi met een museum, maar ideaal: hij spelen, wij kijken. De jongste (nu 6) komt echt voor de vliegtuigen. En die vindt hij fantastisch, en iedere keer zien we weer nieuwe dingen. Deze keer echt tijd gemaakt voor de filmvertoning over "Conny", en wat een leuk idee om zelf een vouwvliegtuigje te ontwerpen! Beide jongens vinden het geweldig om "ergens in te mogen", en dat mag op meerdere plekken. De zaal met de luchtfoto van Wassenaar en omgeving is ronduit indrukwekkend en we genieten van alle modelvliegtuigjes. Kortom, we komen nog wel een vierde keer!

doemus, 4 september 2017 Gezin
Een geweldige beleving voor ons áls voor onze kids

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Door de rondleiding kom je meer te weten en is leerzaam. Ook voor de kinderen is dit een geweldige beleving, van de eerste vliegtuigen tot hedendaags. Vooral dat je in veel vliegtuigen een blik kan werpen, zoals in de Boeing 747 die buiten staat en de Dc 2 en 3. En er is erg veel te bleven zowel voor jong als oud. Wij hebben daar een hele dag door gebracht. Een bezoek aan deze mooie verzameling is het zeker waard. Het enige minpuntje is dat ik de prijzen in de horeca vrij hoog vindt. Wanneer deze prijzen een beetje normaal zouden zijn, zouden we daar dan ook meer hebben genuttigd.

Opa,oma en Jan, 21 augustus 2017 Gezin
Een leuke dag uit voor opa, oma en kleinzoon Jan, 8 jaar

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Interessante vliegtuigen, leuke activiteiten, hartelijke ontvangst en binnen of buiten kun je lekkers uit het restaurant nuttigen. Je kunt er met gemak een dag doorbrengen!

Christiana70, 28 juli 2017 Gezin
Leuk, maar een kanttekening

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Opa en oma met kleinkinderen van 5 en 7. Voor de jongste net even wat te moeilijk al die vliegtuigen, gauw uitgekeken. De andere even wat aandacht maar de speeltoestellen hadden toch meer belangstelling. Verder prima vermaakt en ze veel laten spelen. Ze hebben genoten en daar ging het ons om. Wij gaan wel een andere keer. Jammer dat bij het korting boeken geen vermelding is dat museumkaart gratis toegang is. Wij hebben dus betaald zonder dat het nodig was.

Bevamail, 23 maart 2017
Goed aviodromeinter

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Indrukwekkend oom allemaal te zien Een dag waard
Toon meer resultaten


Kijk op de website voor actuele toegangsprijzen.http://www.aviodrome.nl

Prijzen en tickets

Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. Kijk hier voor actuele prijzen.

Praktisch

  Adres

 • Pelikaanweg 508218PGLelystad Aviodrome
  Pelikaanweg 50
  8218PG Lelystad
  Plan uw route

  Contact

  Bel 0320 - 289 842
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Bekijk de website voor de actuele openingstijden.

  Openingstijden

  Bekijk de website voor de actuele openingstijden. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Ouwehands Dierenpark

Rhenen
(8 beoordelingen)
Ouwehands Dierenpark Rhenen… Zoo avontuurlijk!
Geen foto

NEMO Science Museum

Amsterdam
(7 beoordelingen)
NEMO: Ontdek zelf hoe de wereld werkt
Geen foto
€ 3,- korting

Madurodam

Den Haag
(22 beoordelingen)
Nederland op z'n grootst!
Geen foto
Tot 50% korting

Het Spoorwegmuseum

Utrecht
(14 beoordelingen)
Bezoek Het Spoorwegmuseum in Utrecht en zet een stap terug in de tijd. Stap in de Vuurproef, een spannende virtuele reis langs twee eeuwen spoorhistorie.