Maatregelen coronavirus Julianatoren

Julianatoren volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Wij hebben de kaartverkoop voor dit uitje tijdelijk stopgezet vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hopen zo snel mogelijk weer tickets aan te kunnen bieden, houd daarvoor deze pagina in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

Julianatoren

€ 3,- korting

Ontmoet jouw favoriete TV-sterren Jul & Julia in kinderpretpark Julianatoren!

Julianatoren

Meer dan 60 attracties en spectaculaire shows zorgen voor een onvergetelijke dag in Julianatoren Apeldoorn. Het kinderpretpark is speciaal voor gezinnen met kinderen van 2 tot ongeveer 10 jaar oud.

Attracties

Een duizelingwekkende rit in Jul's Rollerskates is alleen weggelegd voor de meest stoere jongens en meiden. Zin in nog meer avontuur? In Dino's tour kom je oog in oog te staan met echte dinosaurussen. Trotseer vervolgens woeste golven in de Draaiende Piraat en probeer niet zeeziek te worden. Geen last van hoogtevrees? Stort dan met een flinke vaart naar beneden in de vrijevaltoren De Hoge Hoed! 

Voor de kleintjes

Ook de allerkleinsten beleven een heerlijke dag in Julianatoren! Rij mee over de Jul's Stones Baan of word een echte cowboy op een paard tijdens een ritje over de Paardenbaan. Ontmoet zagende, muziekmakende en babykabouters in Kabouterwonderland. Of stap in een helikopter en vlieg door het hele park!

Jouw favoriete TV-karakters

Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia... ze zijn dagelijks op televisie te zien. Je ontmoet ze in levende lijve in Julianatoren! Geef ze een dikke knuffel en maak een mooie foto met ze voor thuis.

Tot € 30,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 30,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verder ontvang je ook een wandel- en fietskaart, wandel- en fietsroutes en een rugzakje met lekkers. 
Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Julianatoren:

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.