Julianatoren

€ 3,50 korting

Ontmoet jouw favoriete TV-sterren Jul & Julia in kinderpretpark Julianatoren!

Kinderpretpark Julianatoren

Meer dan 60 attracties en spectaculaire shows zorgen voor een onvergetelijke dag in kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn. Het kinderpretpark is speciaal voor gezinnen met kinderen van 2 tot ongeveer 10 jaar oud.

Het Grote Lentefestijn

Ga met het hele gezin naar Kinderpretpark Julianatoren en vier het voorjaar tijdens Het Grote Lentefestijn! Het pretpark is t/m 30 juni 2023 omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Geniet van de meer dan 60 te gekke attracties en de vrolijke nieuwe lenteshows waarin de Juliana-karakters Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia schitteren.

Meer dan 60 te gekke attracties

Rol in de attracties van het ene in het andere avontuur! Maak een spannende tocht langs levensechte dinosaurussen in Dino's Tour, vaar over de woeste golven in de Draaiende Piraat. Voel de adrenaline door je lijf gieren tijdens een vrije val in De Hoge Hoed en maak een duizelingwekkende rit in de achtbaan Jul's Rollerskates!

Feest mee bij de nieuwe Lenteshows

Het programma staat bomvol nieuwe lenteshows. Ga op een vrolijk avontuur bij de nieuwe theatershow 'Jul & Julia en de Lentekriebels'  waar de lentevlinders in het rond vliegen. Zing en dans mee bij de parkshow 'Jul's Bijenfestijn' en pik de lente vibes op bij Julia's Bloemenfeest.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of reserveren.
  • Reserveren is verplicht. Je dient na aankoop van je ANWB Ticket te reserveren op de website van Kinderpretpark Julianatoren een datum te reserveren t/m 30 juni 2023. Meer informatie vind je op de voucher (reserveerbevestiging).
  • Julianatoren is deels toegankelijk voor mindervaliden, er zijn ook een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar, deze kunnen hier gereserveerd worden.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Honden zijn niet toegestaan in het Jul & Julia theater en de attracties.
  • Julianatoren beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Parkeermunten kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar bij de hoofdkassa.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Julianatoren te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.