Walibi Holland

€ 7,- korting

Beleef een spectaculaire dag met het hele gezin in Walibi Holland!

Walibi Holland: Het meest spectaculaire uitje van Nederland

Op zoek naar het leukste dagje uit voor het hele gezin? Kom dan HARDGAAN in Walibi Holland. Beleef samen een rit in de unieke achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan van puur hout én staal gaat 5x ondersteboven én gooit je alle kanten op. Stap in snelheidsduivel Xpress: Platform 13 of ga 6x over de kop in achtbaan Speed of Sound. De grotere waaghalzen, vanaf 140 cm lang, mogen Lost Gravity en Goliath zeker niet overslaan!

Voor ieder wat Thrills

Ook níet-achtbaanliefhebbers gaan een toffe dag tegemoet. Ga samen op een spetterend avontuur in Crazy River en El Rio Grande, bewonder het uitzicht vanuit het 45 meter hoge reuzenrad La Grande Roue en waai uit in de zweefmolen Super Swing. Kortom, met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven voor het hele gezin.

Dus HARDGAAN? Walibi!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst een ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode, deze staat rechtsboven op het ticket. Met deze code dien je een reservering te maken bij Walibi Holland voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De unieke code is o.b.v. beschikbaarheid te verzilveren voor een ticket op datum.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree, hier is geen ticket of reservering voor nodig.
  • Tickets voor kinderen van 3 t/m 5 jaar kosten € 18,- p.s. (in juli/augustus € 19,- p.s.) en zijn apart verkrijgbaar via walibi.nl.
  • Kijk voor toegankelijkheidsregeling: service voor gasten met speciale behoeften op pagina Mindervaliden: speciale regeling - Walibi Holland
  • Walibi Holland heeft een eigen parkeerplaats. Volg de borden 'Parkeren' en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Parkeertickets zijn online en ter plaatse verkrijgbaar. Het parkeergeld voor een voertuig bedraagt € 9,50 per dag.
  • Lees hier alle actievoorwaarden terug 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.