Walibi Holland

€ 5,- korting voor Bright Nights

Beleef Bright Nights in Walibi Holland tijdens de kerstvakantie!

Bright Nights - Rides & Lights

Nieuw deze kerstvakantie

Beleef Bright Nights in Walibi Holland tijdens de kerstvakantie! Geniet van een Walibi kerstsfeer en maak onvergetelijke herinneringen samen met je familie door de verlichte attracties, bijzonder entertainment en winterse lekkernijen. Zodra het gaat schemeren begint het park te shinen met duizenden lichtjes en worden de attracties letterlijk in de spotlights gezet. Maak een avontuurlijke rit in een achtbaan met vette lichtshow, stap samen in een versierde oldtimer en ervaar de kerstshow van Merlin's Magic Castle. Sla je de attracties liever over? Ook met beide benen op de grond kijk jij je ogen uit. 

Tour de Noël

It's Christmas time in Tour des Jardins! Maak samen een rit in een christmas car langs fonkelende lichtjes, sneeuw, versierde kerstbomen en met een lekker warm dekentje op je schoot. Dus pak het stuur vast en gaan met die bana…uuuhm, oldtimer.

Christmas Taxi’s (grote en kleine)

Groot en klein kan hier botsen op de beat! Houd jij je ogen op de baan of laat jij je afleiden door alle toffe lichteffecten om je heen?

Rides with Lights

Tijdens Bright Nights staan Condor, Speed of Sound en Untamed letterlijk in de spotlights! Lichtshow, nieuwe beats of effecten... in elke ride laten we je hart sneller kloppen op een andere manier.  Blijf je liever met beide benen op de grond? Ook dan kun je genieten van de lichtshow!

Entertainment

De hele dag kan jij oog in oog komen te staan met verrassend entertainment.
Ontmoet de twaalfjes van de kerstman (zeer ondeugende elfjes), laat je verwonderen door winterse figuren en kom erachter of achter jouw naam Naughty of Nice staat op de lijst van Santa. Ook Walibi heeft speciaal voor jou zijn kerst outfit aangetrokken voor een coole foto! En blijf zeker tot het donker wordt... dan komen de wondere lichtgevende wezens tot leven!

Merlin’s Magic Christmas Castle

Boven is onder, onder is boven en Merlijn… die is even niet thuis. Zijn uiltje heeft het kasteel overgenomen en viert een kerstparty die de tent op zijn kop zet!

Speed tree decorating

Vind je kerstbomen versieren ook altijd zo’n ellende? Dan hebben wij de perfecte oplossing! Hier hoeft het niet netjes en strak, maar gaat het om wie het snelste een kerstboom optuigt. Dus smijt de lampjes erin, gooi de kerstballen aan een tak en lasso de slingers eromheen. Lelijk is nog nooit zo mooi geweest.

Wilderness

In Wilderness heb jij de touwtjes in handen, jij bepaalt namelijk wat er met het licht gebeurt. Druk op de knop en laat je overdonderen door de lichteffecten die jij hebt geactiveerd.
Als de avond valt zie je tussen de twinkelingen misschien wel een wonderlijk wezen opduiken! Of laat je hart spreken en maak een winterwens.

Santa’s Workshop

Even lekker opwarmen en bijkomen van alle rides? Dat kan in Santa’s Workshop. Hier kan je spelen, knutselen, snoepen en gewoon even lekker chillen. Toch op zoek naar wat extra spanning? Ga dan lasergamen in wonderlijke sferen.

Walibi attracties

Kijk op walibi.nl/nl/bright-nights welke attracties allemaal geopend zijn.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst een ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode, deze staat rechtsboven op het ticket. Met deze code dien je een reservering te maken bij Walibi Holland voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De unieke codes is o.b.v. beschikbaarheid te verzilveren voor een bezoek aan Bright Nights in de periode van 26 december 2022 t/m 8 januari 2023 (m.u.v. 31-12-2022 en 1-1-2023). Tijdens Bright Nights is Walibi Holland geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree, hier is geen ticket of reservering voor nodig.
  • Tickets voor kinderen van 3 t/m 5 jaar kosten € 15,- p.s. en zijn apart verkrijgbaar via walibi.nl.
  • Tickets voor kinderen van 6 t/m 11 jaar kosten € 23,- p.s. en zijn apart verkrijgbaar via walibi.nl. 
  • Kijk voor toegankelijkheidsregeling: service voor gasten met speciale behoeften op pagina Mindervaliden: speciale regeling - Walibi Holland
  • Walibi Holland heeft een eigen parkeerplaats. Volg de borden 'Parkeren' en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Parkeertickets zijn online en ter plaatse verkrijgbaar. Het parkeergeld voor een voertuig bedraagt € 9,50 per dag.
  • Lees hier alle actievoorwaarden terug.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het Walibi Holland te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.