Let op:

Tickets voor THIS IS HOLLAND worden op datum en op tijd verkocht. De beschikbare dagen en tijden zie je als je op ‘bestel tickets’ klikt. In verband met verwachte drukte raden wij je aan om je tickets voor een bezoek in de voorjaarsvakantie minstens 1 dag van tevoren te bestellen. Dus bestel geen tickets voor THIS IS HOLLAND op dezelfde dag als dat je een bezoek wilt brengen. Het lijkt soms mogelijk om tickets te kopen voor een tijdstip voor vandaag, maar dit raden wij af: in verband met de verwachte drukte raken de tijden voor een bezoek op vandaag namelijk erg snel uitverkocht.

THIS IS HOLLAND

Tot € 5,- korting

Vanuit Amsterdam presenteert THIS IS HOLLAND een unieke vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven.

Altijd al gedroomd om over Nederland te vliegen? Nu kan het!
Ervaar een unieke Flight Experience over alle must-sees van Nederland. Vlieg als een vogel en laat je verrassen door de diversiteit, schoonheid en rijkdom van de Lage Landen.

Een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land, waaronder de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert.
Voel de wind door je haren terwijl je vlak over Nederlandse Werelderfgoederen vliegt.

Bekijk de grachten, polders, tulpenvelden, Deltawerken en andere mooie plekken van Nederland vanuit een nieuw perspectief. Leer hoe dit bijzondere land onder zeeniveau is ontstaan- en blijft bestaan.

This is Holland in februari

Bezoek jij THIS IS HOLLAND in februari 2020? Dan krijg je een geprinte foto t.w.v. € 12,50 cadeau!

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: deze tickets zijn niet te koop in de ANWB-winkel, alleen op de website.

Personen kleiner dan 100 cm, jonger dan 4 jaar, zwangere vrouwen en mensen met hartproblemen mogen niet plaatsnemen in de Flight Experience. THIS IS HOLLAND is goed toegankelijk met een rolstoel of rollator. Een randvoorwaarde om de vlucht te kunnen ervaren, is dat je kunt plaatsnemen in de stoelen van de Flight Experience.