Speelland Beekse Bergen

Beleef een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret in Speelland Beekse Bergen!

Met het hele gezin genieten

Kinderen beleven een heerlijke dag boordevol speelplezier en waterpret in Speelland Beekse Bergen. In de verschillende attracties, op het strand en in het water kunnen de kinderen zich uren vermaken, terwijl je als ouder heerlijk bijkomt op het zandstrand. 

Spelen in Speelland Beekse Bergen

Het is onmogelijk om je te vervelen in Speelland Beekse Bergen. Er zijn zoveel attracties, dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Met attracties zoals de waverider, safari Buggybaan, trampolines, de Aquashuttle, minigolfbaan, waterfietsen, kidkarts en verkeersland heb je hier een hele dag plezier!

Overnachten tussen de dieren

Zin in het echte Afrikaanse vakantiegevoel? Verleng dan jouw verblijf bij Beekse Bergen! Je kunt kiezen uit twee overnachtingsarrangementen:

  • Maak je avontuur compleet en slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen! Ga er een weekend of korte midweek even helemaal tussenuit en geniet van de ultieme safaribeleving voor jong én oud. 
  • In Vakantiepark Beekse Bergen staat een geweldige Afrikaanse vakantie op je te wachten. Neem een duik in het overdekte Junglebad of ga vissen in het Victoriameer. Wie vangt de grootste vis? Op deze schitterende, bosrijke locatie hoef je je geen moment te vervelen.