Bestel je tickets tijdig

Bestel je tickets minimaal 72 uur voorafgaand aan je bezoek. Toegang tot het park wordt namelijk pas na 72 uur na de aankoop van de tickets verleend.

Puy du Fou

8% korting

Maak een onvergetelijke reis door de geschiedenis tijdens de 60 verbluffende shows in Puy du Fou!

Een reis door de tijd

Geniet van spannende avonturen en geweldige shows voor het hele gezin tijdens de 60 shows in Puy du Fou! Reis terug tot aan het Oude Rome en verwonder je tegelijkertijd over de spectaculaire effecten, prachtige choreografieën en dramatische scènes. 

Spectakelshows

Puy du Fou staat bekend om alle prachtige shows die je kunt bewonderen. Tijdens deze shows leer je over de geschiedenis in de breedtste zin van het woord. Reis langs alle tijdperken en laat je verrassen door al het moois! Herbeleef de woeste circusspelen, leef mee op het ritme van de ruiterstunts van de ridders, beleef een indrukwekkend avontuur vol degenduels, droom weg bij het onvergetelijke luchtballet van 300 roofvogels... Elke eeuw belooft weer een nieuw avontuur!

Neem daarnaast een kijkje in de vier authentieke dorpjes van kunsthandwerkers, meer dan 1500 dieren in de vrije natuur en bekijk ook de prachtige avondshows!

Aanvullende ticketvoorwaarden

  • De toegang is gratis voor kinderen t/m 2 jaar. Het voorleggen van een leeftijdsbewijs is noodzakelijk.
  • Let op: de tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Let op: toegang tot Puy du Fou is mogelijk vanaf 72 uur na de aankoop van de tickets.
  • Tickets zijn geldig voor een bezoek op een of twee willekeurige dag(en) in de openingsperiode (9 april t/m 6 november 2022). Dit is afhankelijk van het ticket dat je koopt.
  • 2-daagse tickets hoeven niet op opeenvolgende dagen te worden gebruikt, maar het laatste bezoek moet plaatsvinden binnen 7 dagen na het eerste bezoek.
  • Het ANWB Ticket is exclusief bezoek aan de avondvoorstelling CinéScénie. 
  • Puy du Fou is toegankelijk voor mindervaliden. Klik hier (Franstalig pdf-bestand) voor een plattegrond betreffende de toegankelijkheid.
  • Honden zijn niet toegestaan in Puy du Fou, met uitzondering van geleidehonden. Er is een pension aanwezig.
  • Parkeren is gratis in alle parkeergarages van Puy du Fou. De verschillende parkings zijn toegankelijk vanaf een uur voor de opening van Puy du Fou en tot een uur na sluitingstijd.

 Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website verkrijgbaar en niet in de ANWB-winkels.