Plopsaqua Landen-Hannuit

Tot € 5,- korting

Plopsaqua Landen-Hannuit: het nieuwste waterpretpark van België!

Ontdek een betoverende waterwereld!

Ontdek de magie van het nieuwste waterpretpark van Plopsa: Plopsaqua Landen-Hannuit! Met meer dan 15 sensationele waterattracties, word je volledig ondergedompeld in de leefwereld van Maya de Bij en Bumba. Zet je schrap en beleef een onvergetelijke dag dankzij verschillende glijbanen en waterspeeltuigen!

Voor elk wat wils in Plopsaqua Landen-Hannuit

Ontdek het prachtige en enorme waterparadijs van Plopsaqua Landen-Hannuit. In dit waterpretpark komen je wildste dromen tot leven! Laat je meevoeren op de stroming van de Wild River en geniet van Maya’s prachtige bloemenwereld. Flip, Maya’s beste vriend, beweert de leukste glijbaan te hebben in De Watertuin. Geef jij hem gelijk? Test zowel Flip’s Glijbaan als de Aqua’Splash en ontdek welke glijbaan jouw hart sneller doet slaan. Het avontuur nog niet moe? Trotseer een subtropische storm met metershoge golven in Het Stormbad of wring je door haarspeldbochten op een boei in De Glijdende Banden! Echter waaghalzen kunnen terecht in de Sky Drop waarbij je van maar liefst 20 meter een vrije val maakt.

Ook de allerkleinsten kunnen in Plopsaqua Landen-Hannuit terecht voor hun allereerste wateravonturen. In de Kids Race kunnen de competitiebeesten testen wie er het snelst naar beneden raast in de Kids Race. Bovendien nodigt Bumba alle kleine clowns uit in Bumba’s Peuterbad waar ze op elk moment veilig in het water kunnen spelen.

Nood aan een welverdiende pauze? Kom tot rust in De Zweethut of kom lekker vertoeven in het buitengedeelte van Plopsaqua Landen-Hannuit, waar je volledig onderuit kan gaan op de zonnige Ligweide. Vlakbij bevindt zich bovendien de Buitenwaterspeeltuin, hét speelparadijs waar je heerlijk kan afkoelen op een bloedhete dag.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor te reserveren.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 meter) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan m.u.v. blindengeleidehonden.
  • Betaald parkeren voor € 12,50. Tickets zijn te koop bij de kassa of vooraf online.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Plopsaqua Landen-Hannuit te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.