Plopsaqua De Panne

Tot € 5,- korting

Plopsaqua De Panne: het coolste waterpark van België!

Wickie's wonderwaterwereld

Beleef spannende avonturen in Plopsaqua De Panne met Wickie de Viking! Dit zwemparadijs is een uniek themapark met speciale licht- en geluidseffecten. Zwem door ravijnen en watervallen in de wildwaterbaan. Neem een kijkje op Halvar's Drakkar, een vikingboot met twee waterkanonnen waarmee je jouw vrienden kunt natspuiten. En let goed op in het golfslagbad, want hier breekt meerdere keren per dag een bulderend onweer met donder en bliksem los! Plopsaqua De Panne bestaat uit vier zwembaden en zes glijbanen.

Waterpret voor jong en oud

De allerkleinsten kunnen heerlijk spelen in Wickie's Speeldorp met de drie glijbanen, de spetterende watereffecten en op de kleurrijke speeltuigen. Maar ook voor jonge tieners is er van alles te beleven! Wring je op een boei, met z'n tweeën of alleen, door scherpe bochten op De Glijdende Banden glijbaan. Maak een nummer 1-hit van jouw rit in de Disco Slide. En echte durfals glijden van de spectaculaire Sky Drop; de hoogste glijbaan van België! Hierbij klapt onder je voeten een luik weg en val je maar liefst 19 meter verticaal naar beneden, om vervolgens met ongeveer 40 km/u door de bochten te razen. Kortom, genoeg te beleven voor het hele gezin.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 meter) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Plopsaqua De Panne is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In het park zijn er speciale voorzieningen voor rolstoelgebruikers.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in Plopsaqua De Panne, met uitzondering van blindengeleidehonden (niet in de zwemgedeeltes).
  • Betaald parkeren voor € 12,50. Tickets zijn te koop bij de kassa.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken