Plopsa Indoor Coevorden

Tot € 6,- korting

Plopsa Indoor Coevorden is de leukste stop met een dak erop!

Beleef een spetterende dag

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag bij Plopsa Indoor Coevorden! Swing met K3 in de K3-disco, verken de grote Plops speelboom, ontmoet je Studio 100-helden in het prachtige theater en vaar mee op de hoge golven van de Woeste Zee!

Blijf je liever veilig aan wal? Raas tegen hoge snelheid doorheen de ruige rotsen en verken de donkere grot samen met Wickie de Viking op de Wickiebaan. Durf jij in de Anubis? In deze spannende twister draai je alle kanten op. Op de Vuurtoren geniet je op een zekere hoogte van het prachtige uitzicht over het park, maar hou je goed vast want voor je het weet vlieg je met duizelingwekkende snelheid weer omlaag. Blijf je liever in de lucht? Dan mag je een ritje op de Vliegende Fietsen zeker niet missen. Hoe harder je trapt, hoe hoger je vliegt!

De kleinste Ploppertjes kunnen genieten van de vele speeltuigen in de grote Bumbaspeeltuin, een avontuurlijke rit maken in de Bumbamolen of springen tussen de dansende fonteinen. Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar! 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor te reserveren.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 meter) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Betaald parkeren voor € 12,50. Tickets zijn te koop bij de kassa of vooraf online.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in Plopsa Indoor Coevorden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken