Plopsa Indoor Coevorden

Tot € 6,- korting

Beleef buitengewoon veel binnenpret met je favoriete Studio 100-figuren in het leukste indoorpretpark van Nederland.

De leukste stop met een dak erop!

Plopsa Indoor Coevorden, het allerleukste indoorpretpark van de lage landen, neemt je mee naar de wereld van jouw favoriete helden. Ontmoet K3, Maya de Bij, Bumba en vele anderen tijdens onvergetelijke optredens of events. Plopsa Indoor Coevorden is dé plaats bij uitstek waar de allerkleinsten meer dan 25 betoverende binnen -en buitenattracties naar hartenlust kunnen ontdekken.

25 sensationele binnen- en buitenattracties

Draai heen en weer op de dolgedraaide Anubis-attractie of beleef een avontuurlijke rit op de rug van een echte kikker! Naast De Bumbamolen kan je al je energie kwijt in De Bumbaspeeltuin, daar kan je samen met Bumba en Bumbalu klimmen, glijden, kruipen en draaien op de vele kleurrijke speeltuigen. Gooi daarna samen met K3 de benen los in de K3-Disco. Schip Ahoi! Ga zeker ook even aan boord van de alombekende Scheve Schuit en vuur zoals een echte piraat een kanonskogel af. De grootste durfallen kunnen zich volledig uitleven in De Wickiebaan waarbij je rakelings langs de ruige rotsen scheert.

Ga bij mooi weer op ontdekking in de buitenzone! Heel wat schattige dieren wachten jou op in Heidi’s Dierenweide. Ga in de startblokken staan wanneer je het brandalarm hoort afgaan en spring samen met jouw favoriete K3’tje in de brandweerwagen. Zorg ervoor dat je de vlammen onder controle krijgt! Nog niet genoeg K3-plezier beleefd? Laat je door Hanne, Marthe en Julia begeleiden door het K3-Verkeerspark. Door deze unieke ervaring vergeet je de verkeersregels nooit meer! Ben jij een echte avonturier en heb je geen last van hoogtevrees? Beklim dan de gigantische Klimberg en wie weet bereik je wel de top! Beleef dit en nog zoveel meer tijdens een magische dag in Plopsa Indoor Coevorden!

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor te reserveren.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 meter) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Betaald parkeren voor € 12,50. Tickets zijn te koop bij de kassa of kassa of vooraf online op de website van Plopsa Indoor Coevorden.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in Plopsa Indoor Coevorden.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Plopsa Indoor Coevorden te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.