Plopsa Coo

Tot € 10,- korting

Vlakbij de watervallen van Coo, midden in de natuur, vind je Plopsa Coo!

Plopsa Coo: aan de Watervallen van Coo

Aan de voet van de Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen, ligt Plopsa Coo. Dit park biedt jong en oud een combinatie van natuur en avontuur. In dit park in de uitgestrekte Amblève-vallei liggen 25 avontuurlijke attracties voor de hele familie op je te wachten. 

Meer dan 20 coole attracties

Laat je door Wickie de Viking in de achtbaan Vicky The Ride meevoeren in zijn Vikingschip, dat niet alleen een duizelingwekkende snelheid haalt, maar ook helemaal ronddraait. Voel de kriebels in je buik in de Maya Splash, de sleetjes van de Bobslee, de vlindervlucht en de razendsnelle achtbaan Halvar. Ben je stoer genoeg voor de Mega Mindy Flyer? De superheldin neemt je mee naar een hoogte van maar liefst 65 meter. Tijdens een avontuurlijke zweefvlucht ontdek je de Ardennen op een totaal andere manier. Of laat je meenemen in de wondere wereld van Maya de Bij, Flip en al hun vriendjes in de Vlindervlucht!

Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen! De allerkleinsten maken een ommetje op de rug van de Konijntjes, varen met de Mini-Pédalos of brengen een bezoek aan de dieren van het Apeneiland en de Doorloopweide. Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier! 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 meter) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Plopsa Coo is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
  • Betaald parkeren voor € 12,50. Tickets zijn te koop bij de kassa's.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken