The Amsterdam Dungeon

Tot € 7,50 korting

Het is de fun die jou bekruipt!

De engste, opwindendste en tegelijkertijd grappigste attractie van Amsterdam

In het bezit van stalen zenuwen en een goed gevoel voor humor? Dan ben je bij The Amsterdam Dungeon op de juiste plek! Schrikbarende verhalen worden door afschuwelijk goede acteurs tot leven gewekt. Op filmwaardige sets beleef je, met andere ketters, verschillende shows. Je ziet, hoort en ruikt de geschiedenis van Amsterdam tot leven komen. Binnen de krochten kun je niemand vertrouwen en ben jij onderdeel van het verhaal. Dus wees bereid om te schreeuwen op de brandstapel, te grinniken om de zwartgallige (maar duidelijk krankzinnige) rechter en te huiveren als je oog in oog staat met de beul. 

Mis het niet deze zomer: Hide and Seek

Blijf zitten waar je zit en verroer je niet! Deze zomer speel je verstoppertje… Kun jij door de straten van Amsterdam dwalen zonder betrapt te worden? De winnaars overleven… de verliezers… zullen BRANDEN!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij The Amsterdam Dungeon voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor The Amsterdam Dungeon:

  • Augustus tickets: 30% korting - geldig voor een bezoek t/m 11 september 2022
  • Reguliere tickets: € 4,- korting - geldig voor een bezoek t/m 8 januari 2023

Aanvullende ticketinformatie

  • Vanwege de aard van de attractie raden wij The Amsterdam Dungeon aan voor kinderen vanaf 10 jaar. Kinderen van 12 jaar en jonger moeten in gezelschap zijn van een volwassene (16+).
  • Er is capaciteit voor 30 personen per tour.
  • Bezoek de website van The Amsterdam Dungeon (https://www.thedungeons.com/amsterdam/) voor overige Toegankelijkheid Informatie.
  •  Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • The Amsterdam Dungeon kan worden bezocht in een rolstoel (max. 1 tegelijk binnen), echter kan het zo zijn dat de rolstoelgebruiker bij sommige shows even moet wachten. kijk voor meer informatie op de Rolstoel pagina.
  • De dichtstbijzijnde parkeergarage is Q-Park aan Beursplein (1012 JW, Amsterdam).

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.