StoryTrail

Tot € 2,50 korting

Beleef prachtige verhalen in theatervorm tijdens stadswandelingen in meer dan 30 historische steden en landgoederen in Nederland!

Theater en historie

Beleef de geschiedenis van de stad! De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Je gaat op stap met een van de verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen. Ervaar een wandeling vol vaart, spanning en humor. Geen saaie feitjes, maar meeslepende verhalen over de helden en schurken uit ons rijke verleden.

Wandelingen in meer dan 30 steden en landgoederen

Er zijn in Nederland veel historische steden vol prachtige verhalen. De stadswandelingen zijn op meer dan 30 locaties te beleven. Ga mee met de verhalenverteller in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Deventer, Zutphen, Arnhem, Dronten, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Hoorn, Enkhuizen, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Delfshaven, Schoonhoven, Gorinchem, Dordrecht, Brielle, Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee, Breda en Den Bosch. Daarnaast zijn er ook StoryTrail wandelingen op Terschelling, Landgoed Amelisweerd, Park Vliegbasis Soesterberg, de Grebbeberg, Landgoed Huys ten Donck (Ridderkerk), Kasteel Hackfort en de forten van de Hollandse Waterlinie.

Let op: ticket is pas geldig na reservering
Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij StoryTrail voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 5 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Neem de tickets geprint of via mobiele versie mee. 
  • Een StoryTrail stadswandeling duurt anderhalf uur en is ongeveer anderhalve kilometer lang. 
  • De StoryTrail stadswandeling is er voor iedereen. De verhalen zijn toegespitst op volwassenen, maar ook leuk voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. 
  • Wil je op een ander moment een StoryTrail stadswandeling beleven met je eigen gezelschap? Dat kan! Kijk op de website van StoryTrail.
  • Kom je met een rolstoel? Geen probleem. Meld het even als je reserveert. Je kunt dit tijdens je reservering vermelden bij het invullen van je gegevens in het veld 'Extra informatie'. Het is handig om te weten of je wel een of twee traptreden kunt nemen. Waar nodig kan de route dan worden aangepast.
  • Honden zijn welkom tijdens de wandelingen. Neem als het toch te onrustig is een alternatieve route, zodat de voorstelling niet verstoord hoeft te worden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.