Let op: tickets Phantasialand Wintertraum pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Kijk ook vóór het bestellen van tickets of de door jou gewenste bezoekdatum beschikbaar is via: www.phantasialand.de/nl/datum-reserveren-winter/. Let op: het ticket is pas geldig na reservering én een datumbevestiging van Phantasialand. Let op: maak je reservering op de website van Phantasialand binnen 24 uur na aanschaf van het ANWB Ticket. Lees de coronamaatregelen van Phantasialand goed door op hun website!

Phantasialand Wintertraum

Tot € 7,- korting

Tijdens Wintertraum verandert Phantasialand in een magische winterwereld met spectaculaire shows!

Coronamaatregelen Phantasialand Wintertraum

Let op: er gelden op dit moment strengere reisbeperkingen voor bezoekers uit Nederland en België. Dit volgt op het besluit van de Duitse federale regering om deze landen vanwege het aanzienlijk toenemend aantal besmettingen in te delen als hoogrisicogebied. Een dagbezoek tot Phantasialand is mogelijk mits je de benodigde toelatingsbewijzen kan aantonen. Check de website kort voor jouw bezoek voor alle informatie met betrekking tot de benodige toelatingsbewijzen. Die website is actueel en wordt voortdurend geactualiseerd met alle benodigde informatie voor jouw bezoek.

Een winterdroom

Vanaf 20 november start het sfeervolle winterevenement Wintertraum in Phantasialand! Het hele park wordt omgetoverd tot een magische winterwereld waar miljoenen fonkelende lichtjes het prachtig gedecoreerde park doen schitteren. Beleef met de hele familie de hartverwarmende wintersfeer van Phantasialand Wintertraum. Geniet samen van de levendige atmosfeer van de typisch Duitse kerstmarkt en laat je verleiden door de heerlijk geuren van ontelbare winterse specialiteiten. Maak rondjes op de schaatsbaan en geniet daarna gezellig van een heerlijke glühwein bij de warmte van een knisperende vuurkorf. Phantasialand Wintertraum is een plek waar je eigen winterse dromen werkelijkheid worden!

Spectaculaire attracties

Maak een wandeling door de prachtige themawereld Klugheim. Raas met TARON, de snelste en langste multi-lanceerachtbaan ter wereld of stap in RAIK, de snelste familieboomerang ter wereld!  Ook in de winter kan je gewoon van deze spectaculaire attracties genieten, want ze blijven zelfs geopend bij temperaturen tot -10°C! Ga in Mexico op een spannende expeditie door de oude Mayatempels van Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld, en geef je daarna over aan de meermaals bekroonde inverted coaster Black Mamba ... als je durft!

Ontdek het nieuwe Rookburgh: maak een reis in de tijd en laat de droom van vliegen uitkomen in F.L.Y., s´werelds eerste flying launch coaster ter wereld. Daag daarna je vrienden en familieleden uit in Maus au Chocolat en toon voor eens en voor altijd wie de allerbeste is. Daarnaast zijn er spectaculaire wintershows vol van zang, emotie en acrobatiek welke jong en oud versteld doen staan!

Aanvullende ticketvoorwaarden

  • Na aanschaf van je ANWB Ticket dien je binnen 24 uur na aanschaf van het ANWB Ticket een reservering te plaatsen op de website van Phantasialand. Op het ANWB Ticket staat een stappenplan hoe dit moet doen, inclusief de link naar de website.
  • Let op: je hebt na de aanschaf van het ANWB Ticket 24 uur de tijd om je reservering op de website van Phantasialand te voltooien!
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het reserveren op de website van Phantasialand.
  • Let op: je wordt dringend geadviseerd om tijdig voor je bezoek de website van Phantasialand te checken voor de getroffen coronamaatregelen die op dat moment gelden. Bekijk hier de actuele coronamaatregelen.
  • Neem op de dag van je bezoek het ANWB Ticket samen met de reserveringsbevestiging in de mail mee naar Phantasialand: alleen de combinatie van beide documenten geven je toegang tot Phantasialand.
  • Je kunt de tickets laten controleren vanaf je telefoon/tablet. Phantasialand adviseert de tickets daarnaast altijd geprint mee te nemen.
  • Elke persoon vanaf 4 jaar dient een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen aan de ingang van Phantasialand.
  • Phantasialand beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Parkeren kost € 6,-. Let op: je dient dit contant te betalen. Neem dit op voorhand mee, deze dien je namelijk bij het binnenrijden te voldoen.

Verblijf direct in het park in het oosterse themahotel Ling Bao

Geniet van een 2-, 3-daags pretparkarrangement Phantasialand - Hotel Ling Bao. Hoe langer lid, hoe meer voordeel bekijk het arrangement. Let op: voor bezoeken aan Duitsland die langer dan 24 uur duren, gelden andere regels dan voor bezoeken korter dan 24 uur. Bekijk ook hiervoor de website van Phantasialand.

Let op: deze tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.