Phantasialand

Tot € 8,- korting

Beleef een phantastische dag in Phantasialand!

Samen de meest onvergetelijke momenten beleven

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie wereldwijd unieke attracties en spetterende shows! Phantasialand, gelegen in Brühl bij Keulen, vormt de perfecte bestemming voor een avontuurlijke familiedag of voor een betoverend verblijf in één van de drie prachtige themahotels. Phantasialand werd in 2020 door de leden van de ANWB verkozen tot 1 van de leukste uitjes over de grens.

In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 attracties en wervelende shows. Er zijn volop attracties voor het hele gezin, ook voor de kleinsten is er veel te ontdekken en de waaghalzen onder ons beleven in Phantasialand de spannendste thrillrides. Kortom: jong en oud beleeft samen een perfecte dag, ondergedompeld in een andere wereld.

Kom op avontuur in de nieuwe wereld Rookburgh!

Ontdek Rookburgh; een wereld die alle fantasie te boven gaat. Heb je altijd al eens willen vliegen? Stap dan in Flying Launch Coaster F.L.Y. en maak jouw dromen waar. Deze achtbaan is ’s werelds eerste Flying Launch Coaster en ook de langste Flying Coaster ter wereld. Stap in F.L.Y. en ervaar de vrijheid van het vliegen! Maak je bezoek compleet in Rookburgh en blijf slapen in hotel Charles Lindbergh in jouw eigen privé-aeronautencabine.

Verblijf direct in het park in het Aziatische themahotel Ling Bao of het Afrikaanse familiehotel Matamba

Geniet van een 2-, 3-daags pretparkarrangement Phantasialand - Hotel Ling Bao. Hoe langer lid, hoe meer voordeel bekijk het arrangement.
Geniet van een 2-, 3-daags pretparkarrangement Phantasialand - Hotel Matamba. Hoe langer lid, hoe meer voordeel bekijk het arrangement.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Phantasialand voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering binnen 24 uur na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. Na het maken van de reservering ontvang je een bevestigingsmail vanuit Phantasialand. Neem deze geprint mee op de dag van jouw bezoek, samen met jouw ANWB ticket. Alleen de combinatie van deze 2 documenten geeft je toegang tot Phantasialand.

Aanvullende ticketvoorwaarden

  • Na aanschaf van je ANWB Ticket dien je binnen 24 uur een reservering te plaatsen op de website van Phantasialand. Op het ANWB Ticket staat in een stappenplan hoe je dit moet doen, inclusief de link naar de website.
  • Let op: je hebt na de aanschaf van het ANWB Ticket 24 uur de tijd om je reservering op de website van Phantasialand te voltooien!
  • Wanneer je reservering is goedgekeurd, stuurt Phantasialand je een bevestiging per e-mail toe. 
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar deze moet je wel opgeven tijdens het reserveren op de website van Phantasialand.
  • Neem op de dag van je bezoek het ANWB Ticket samen met de reserveringsbevestiging in de mail mee naar Phantasialand: alleen de combinatie van beide documenten geven je toegang tot Phantasialand.
  • Je kunt de tickets laten controleren vanaf je telefoon/tablet. Phantasialand adviseert de tickets en reserveringsbevestiging daarnaast altijd geprint mee te nemen.
  • Elke persoon vanaf 4 jaar dient een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen aan de ingang van Phantasialand.
  • Phantasialand beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Parkeren kost € 6,-. Let op: je dient dit contant te betalen. Neem dit op voorhand mee, deze dien je namelijk bij het binnenrijden te voldoen.

Coronamaatregelen Phantasialand

Klik hier voor meer informatie over eventuele coronamaatregelen in Duitsland. Op dit moment (update 20-4-2022) gelden er geen bijzondere toegangsvoorwaarden omtrent corona voor Phantasialand, behalve het verplicht reserveren van een bezoekdatum. Klik op de volgende link voor de meest actuele informatie over eventuele maatregelen en toelatingsvoorwaarden die dit uitje treft: maatregelen.

Let op: deze tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.