Maatregelen coronavirus Phantasialand

Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Het is op dit moment niet meer mogelijk om een reservering te plaatsen bij Phantasialand voor een bezoek t/m 10 augustus. De maximale capaciteit is bereikt. Phantasialand volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt.

Phantasialand

Tot € 12,50 korting

Beleef een phantastische dag in Phantasialand!
Land van ANWB BRONS

Samen de meest onvergetelijke momenten beleven

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie wereldwijd unieke attracties en spetterende shows! Het Phantasialand Resort, gelegen in Brühl bij Keulen, vormt de perfecte bestemming voor een avontuurlijke familiedag of voor een betoverend verblijf in één van de twee prachtige themahotels. Phantasialand werd in 2020 door de leden van de ANWB verkozen tot 1 van de leukste uitjes over de grens.

In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 attracties en wervelende shows. Er zijn volop attracties voor het hele gezin, ook voor de kleinsten is er veel te ontdekken en de waaghalzen onder ons beleven in Phantasialand de spannendste thrillrides. Kortom: jong en oud beleeft samen een perfecte dag, ondergedompeld in een andere wereld.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Phantasialand voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering bij Phantasialand te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.
Let op: Wanneer je reservering is goedgekeurd stuurt Phantasialand je binnen 2 werkdagen een bevestiging per e-mail toe. Bestel je tickets dus op tijd!

Aanvullende ticketinformatie

  • In sommige delen van Phantasialand is een mond- en neusbescherming verplicht. Neem dit zelf mee of koop het in Phantasialand.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het reserveren op de website van Phantasialand.
  • Voor kinderen van 4 t/m 11 en Senioren 60+ dient een geldige legitimatie getoond te kunnen worden aan de ingang.
  • Je dient de tickets en de reserveringsbevestiging geprint mee te nemen.

Coronamaatregelen Phantasialand

Geopend vanaf: 29 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: Bekijk de parkregels

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.