Phantasialand

Tot € 11,- korting

Tijdens Wintertraum verandert Phantasialand in een magische winterwereld met spectaculaire shows en elke dag vuurwerk!

Het sfeervolle winterevenement Wintertraum in Phantasialand is het leukste winteruitje van Duitsland!
Schaats een rondje op de schaatsbaan, geniet van een veelvoud aan winterse lekkernijen, warm op bij de gezellige vuurhaarden, stap in de spannende attracties en kijk jouw ogen uit tijdens de spectaculaire shows. Het hele park is prachtig versierd met duizenden lampjes en mooie decoraties.

Spectaculaire attracties

In de mysterieuze themawereld Klugheim vind je Taron, de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld en Raik, de snelste familie boomerang-achtbaan. Ook in de winter kan je gewoon van deze spectaculaire attracties genieten, want ze blijven zelfs geopend bij temperaturen tot -10°C!
Ook de steilste wildwaterachtbaan ter wereld, Chiapas in het Mexicaanse themagebied, blijft gewoon geopend. Stap vervolgens in de hangende achtbaan Black Mamba of ga met de hele familie op muizenjacht in Maus au Chocolat.

Sfeervolle wintershows

Bekijk het verloop van de vier seizoenen in Tiempo de Fuego. Deze show, die te zien is in de Mexicaanse wereld, is een bijzonder samenspel van licht en videomapping. Duik daarna in een schitterend wintersprookje dat je niet snel meer zal vergeten met The Magic Rose - Spirit of Light. En sluit een heerlijke winterdag in Phantasialand af bij het gigantische vuurwerkspektakel.

Let op: tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.