Phantasialand

Beleef een phantastische dag in Phantasialand!

Samen de meest onvergetelijke momenten beleven

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie wereldwijd unieke attracties en spetterende shows! Phantasialand, gelegen in Brühl bij Keulen, vormt de perfecte bestemming voor een avontuurlijke familiedag of voor een betoverend verblijf in één van de drie prachtige themahotels. Phantasialand werd in 2020 door de leden van de ANWB verkozen tot 1 van de leukste uitjes over de grens.

In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 attracties en wervelende shows. Er zijn volop attracties voor het hele gezin, ook voor de kleinsten is er veel te ontdekken en de waaghalzen onder ons beleven in Phantasialand de spannendste thrillrides. Kortom: jong en oud beleeft samen een perfecte dag, ondergedompeld in een andere wereld.

Kom op avontuur in de nieuwe wereld Rookburgh!

Ontdek Rookburgh; een wereld die alle fantasie te boven gaat. Heb je altijd al eens willen vliegen? Stap dan in Flying Launch Coaster F.L.Y. en maak jouw dromen waar. Deze achtbaan is ’s werelds eerste Flying Launch Coaster en ook de langste Flying Coaster ter wereld. Stap in F.L.Y. en ervaar de vrijheid van het vliegen! Maak je bezoek compleet in Rookburgh en blijf slapen in hotel Charles Lindbergh in jouw eigen privé-aeronautencabine.

Verblijf direct in het park in het Aziatische themahotel Ling Bao of het Afrikaanse familiehotel Matamba

Geniet van een 2-, 3-daags pretparkarrangement Phantasialand - Hotel Ling Bao. Hoe langer lid, hoe meer voordeel bekijk het arrangement.
Geniet van een 2-, 3-daags pretparkarrangement Phantasialand - Hotel Matamba. Hoe langer lid, hoe meer voordeel bekijk het arrangement.