Movie Park Germany

Tot 18,- korting

Beleef bij Movie Park Germany avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook!

Waan je in welke film dan ook

Movie Park Germany is het film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop. In dit grootste film- en pretpark van Duitsland kun je in zeven themagebieden meer dan 40 adembenemende attracties, razendsnelle achtbanen en sensationele shows beleven en je door beroemde film- en tv-helden laten meevoeren naar de wereld van de film.

Hollywood in Duitsland!

De nieuwe, spectaculaire Multi Dimension Coaster 'Movie Park Studio Tour' zorgt voor een beetje Hollywood in het park. Deze nieuwe familieachtbaan, geïnspireerd op de glorieuze filmstudio's in Californië, neemt je mee op een tot 60 km/u spannende Hollywood studiotour met verschillende sets en scènes. Hier ben je zelf de ster van de dag!

Voor het hele gezin

Voor ouders en kinderen is er veel plezier te beleven in het PAW Patrol themagebied 'Adventure Bay'. Hier kunnen jonge en oude fans van de populaire tv-serie de wereld van hun hondenhelden van dichtbij meebeleven. Drie familieattractie,  waaronder de nieuwste attractie 'Skye's High Flyer' en de bekende PAW Patrol commandotoren, brengen de kinderserie tot leven.

Nog meer avontuur!

Movie Park Germany is het enige pretpark ter wereld dat een spectaculaire achtbaan aanbiedt met de officiële Star Trek™ licentie. De intergalactische Triple Launch Coaster 'Star Trek™: Operation Enterprise' lanceert je met warpsnelheid in nieuwe sferen.

Voor nog meer spanning en actie neemt de indoor-achtbaan 'Van Helsing's Factory' je mee op een razendsnelle vampierenjacht door de duisternis of zorgt de eerste houten achtbaan van Duitsland 'The Bandit' voor een achtervolging door het Wilde Westen.

Durf jij het aan?

Voor wie het graag wat donkerder heeft, wordt het park vanaf oktober 2022 omgetoverd tot het grootste Halloween-evenement van Europa. Meer dan 280 monsters, talrijke horrorhuizen en speciale scare zones zullen zelfs de moedigste gasten het bloed laten stollen tijdens het meermaals bekroonde Halloween Horror Festival.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Ieder persoon ontvangt een eigen ticket. Maak vervolgens zelf een reservering bij Movie Park Germany voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen en niet voor te reserveren.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in Movie Park Germany, met uitzondering van getrainde assistentiehonden met passend bewijs. Let op: De hond moet aangelijnd blijven en mag niet in de attracties en shows.
  • Movie Park Germany beschikt over speciale parkeerplekken ingericht voor mensen met extra behoeften. Deze zijn te vinden bij de busparkeerplaats. Attracties, restaurants, winkels, shows en belevenissen zijn veelal toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Met enkele uitzonderingen kunnen de meeste attracties bezocht worden via de reguliere entrees. Ook zijn de toiletten in het park rolstoeltoegankelijk.
  • Movie Park Germany beschikt over voldoende parkeerplekken op de eigen parkeerplaats van het park. Het parkeertarief voor bedraagt € 8,- per dag. Het kaartje hiervoor kan worden gekocht bij de infobalie of bij de automaat direct bij de hoofdingang.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.