Mobility Experience

€ 2,50 korting

Bedenk de uitdagingen en oplossingen van de toekomst en leer spelenderwijs wat mobiliteit voor jou betekent!

Mobility Experience

Een auto zonder stuur, games, films en een spel waarmee je kunt testen hoe snel jij remt. De Mobility Experience in Move Amsterdam is een interactieve en uitdagende tentoonstelling over mobiliteit voor kinderen van 6-14 jaar. Hier kunnen ze zich verwonderen over de uitdagingen en oplossingen van de toekomst en spelenderwijs leren wat mobiliteit voor hén betekent. Naast de vaste tentoonstelling is er een jaarlijks wisselende tentoonstelling over een actueel thema. Speciaal voor nieuwsgierige kinderen!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Tickets zijn uitsluitend geldig op de door jou gekozen datum in het bestelproces. 
  • Kinderen t/m 6 jaar zijn te klein voor de meeste onderdelen, maar hebben wel gratis toegang. Ze dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen. 
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het is niet mogelijk om huisdieren mee te nemen naar Move Amsterdam. Blindengeleidehonden zijn uiteraard welkom.
  • Niet alle ruimtes zijn even goed bereikbaar voor rolstoelen. Dit gaat specifiek om de vloer van Porsche. De Mobility Experience en horeca zijn goed bereikbaar, deels via een lift. 
  • Parkeren kan in de parkeergarage Olympisch Stadion. Met de optie Day Trip Parking koop je een dagkaart vanaf €10,-. Dit voordeel geldt alleen als je van tevoren een plek reserveert. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.