Madurodam

Tot € 9,- korting

In Madurodam ontdek je waar Nederland groot in is!

Zie, doe, speel en leer in Madurodam! 

In Madurodam ontdek je het beste van Nederland. Geniet van honderden gebouwen en tientallen doe-activiteiten. In de indoorattracties komen de grote verhalen van ons kikkerlandje via special effects en beeld- en geluidseffecten pas écht tot leven.

Zo beleef je in de spectaculaire familie experience 'de Waterwolf' hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Of stap aan boord van het schip 'De Vergulde Bever' en ontdek het verhaal over de Nederlandse roots van New York. Waar denk jij dat de dollar, cookies en het wereldberoemde Brooklyn naar zijn vernoemd? En ben je een echte voetbalfan? Stap in de speciale 3D-engine in attractie "Zo groot is Oranje" en poseren maar. Klaar met fotograferen? Laat je als 'warming up' inspireren door de Oranje helden van toen en nu. Je kan ook zelf een balletje trappen op de pannavelden en oefen je eigen voetbalskills. Stroop je mouwen op want er is werk aan de winkel: in de haven liggen de containers klaar om te laden. Bestuur de kraan en stapel de gekleurde blokken netjes op elkaar. En zo is er nog veel meer te doen!

Nieuwe attractie The Flying Dutchman

Stap in Madurodam aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher en dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Vlieg van de ene verbazing in de andere met The Flying Dutchman. Dat moet je meemaken!

Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over de speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Je mag ook fijn komen spelen in de tuin van Nijntje.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Madurodam

  • Voorjaar tickets: € 9,- korting - geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2022
  • Reguliere tickets: € 5,50 korting - geldig voor een bezoek t/m 31 december 2022

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Vanaf de gekozen tijd heb je maximaal 1 uur om je bij de kassa te melden.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • Madurodam heeft een eigen parkeerterrein waar je kunt parkeren. Borden wijzen je de weg naar het parkeerterrein. Parkeren kost € 10,- per dag. Op de Madurodam parkeerplaats is beperkt plek. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats? Dan kan je ook een parkeerplaats reserveren bij Q-park Malieveld. Kijk voor meer informatie op de website van Madurodam.
  • Madurodam is goed toegankelijk voor mensen met een (mobiliteits) beperking. Het hele park is vanaf de bovenring via een licht hellend pad te bereiken. Het stadje kun je het beste betreden via de souvenirshop of de Erasmusbrug. Ook het restaurant en het café zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.