Madurodam

Tot € 10,- korting

In Madurodam ontdek je waar Nederland groot in is!

Zie, doe, speel en leer in Madurodam! 

In Madurodam ontdek je het beste van Nederland. Geniet van honderden gebouwen en tientallen doe-activiteiten. In de indoorattracties komen de grote verhalen van ons kikkerlandje via special effects en beeld- en geluidseffecten pas écht tot leven.

Zo beleef je in de spectaculaire familie experience 'de Waterwolf' hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Of stap aan boord van het schip 'De Vergulde Bever' en ontdek het verhaal over de Nederlandse roots van New York. Waar denk jij dat de dollar, cookies en het wereldberoemde Brooklyn naar zijn vernoemd? Stroop je mouwen op want er is werk aan de winkel: in de haven liggen de containers klaar om te laden. Bestuur de kraan en stapel de gekleurde blokken netjes op elkaar. En zo is er nog veel meer te doen!

The Flying Dutchman

Stap in Madurodam aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten en dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Vlieg van de ene verbazing in de andere met The Flying Dutchman. Dat moet je meemaken!

Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over de speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Je mag ook fijn komen spelen in de tuin van Nijntje.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Madurodam

  • Winter tickets: € 8,35 korting - te bestellen tot en met 8 januari 2023 - geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2023.
  • Dinsdagen najaar tickets: € 10,- korting - geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 21 december 2022.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Vanaf de gekozen tijd heb je maximaal 1 uur om je bij de kassa te melden.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • Madurodam is goed toegankelijk voor mensen met een (mobiliteits) beperking. Het hele park is vanaf de bovenring via een licht hellend pad te bereiken. Het stadje kun je het beste betreden via de souvenirshop of de Erasmusbrug. Ook het restaurant en het café zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel.
  • Madurodam heeft een eigen parkeerterrein waar je kunt parkeren. Borden wijzen je de weg naar het parkeerterrein. Parkeren kost € 10,- per dag. Kijk voor meer informatie op de website van Madurodam.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Madurodam te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.