Maatregelen coronavirus Familiepark Nienoord

Familiepark Nienoord volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: ticket biedt direct toegang tot Familiepark Nienoord; reserveren is niet nodig.

Familiepark Nienoord

€ 1,50 korting

Doe en ontdek Familiepark Nienoord!
Land van ANWB BRONS

De grootste buitenspeeltuin in Groningen

In Familiepark Nienoord kan je de hele dag heerlijk spelen, springen, glijden en rennen! In de grootste buitenspeeltuin in Noord-Nederland vind je diverse glijbanen, klimkastelen, springkussens en draaimolens. Neem ook een kijkje bij de dieren in de kinderboerderij en maak een leuk ritje in de trein.

Expeditie Nienoord

Lukt het jou om alle hindernissen op Expeditie Nienoord te overbruggen? Klim en klauter, volg de stapstenen en vind de juiste weg door het doolhof. Ondertussen geniet je van de prachtige natuur. Kom jij met droge voeten naar de overkant?

Ook leuk bij minder mooi weer

In de overdekte speelhal met onder andere een grote apenkooi kun je ook fijn spelen bij minder mooi weer. En voor de kleinsten is er de Ooievaarsstee. Dit overdekte speelhuis is speciaal ingericht voor onze jongste bezoekers.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je hebt direct toegang met jouw ANWB ticket. Je hoeft dus geen reservering te plaatsen voor een datum. Het aantal ANWB-bezoekers is ingecalculeerd in de totale capaciteit.
  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.

Coronamaatregelen Familiepark Nienoord

Geopend vanaf: 30 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Het smulpaleis en ijsluik zijn geopend als afhaalpunt.
Restaurant de Albertushoeve d.m.v. reserveren, echter alleen op bestelling van een menu. Reserveren via website Familiepark Nienoord.
Overige maatregelen:  https://www.landgoednienoord.nl/familiepark/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Familiepark Nienoord met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Leek voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.