Europa-Park

Er is een plek waar op een paar passen van een Scandinavisch havenstadje een liefelijk Grieks dorpje ligt.

In vijftien Europese themagebieden vind je meer dan 100 attracties en shows die jouw wildste verwachtingen overtreffen.

Stap in Frankrijk in de Eurosat CanCan Coaster voor een ritje door nachtelijk Parijs. Bezoek een show in het Engelse Globe Theatre. Trotseer de golven in Holland tijdens Vliegende Hollanders. Verwen jezelf in Griekenland met heerlijke moussaka, gyros of een Griekse boerensalade. In IJsland krijg je een onvervalste adrenaline-kick door een ritje in blue fire Megacoaster. Slenter langs de zeven meter hoge Fontana di Paradiso en diverse architectonische schatten in het Italiaanse themagebied. En zie hoe sprookjes tot leven komen in het Grimms Sprookjesbos.

Naast meer dan 100 attracties staat er ook iedere dag zo’n 23 uur aan shows op de planken. Beleef bijvoorbeeld in ‘Bamboe Baai’ de langste show ter wereld: ‘The House of the Chinese National Circus’ duurt zo'n 4,5 uur.

Nieuwe familieattractie Snorri Touren

In Snorri Touren, genoemd naar de olijke, zesarmige octopus Snorri, ga je in 4,5 minuut op reis naar de bonte onderwaterwereld. Stap in de rubberboot en bewonder de zeven spannende landschappen, sommige lieflijk, anderen vol gevaren!

Coronamaatregelen Europa-Park

Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.
Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen in Duitsland.

Omboeken gereserveerde tickets

Ben je woonachtig in Noord- of Zuid-Holland, in het bezit van tickets en een bezoekdatum hebben gereserveerd in deze periode, en wil je jouw reservering bij Europa-Park omboeken naar een andere datum? Dan kan je contact opnemen met de Gastenservice van Europa-Park: gaesteservice@europapark.de / 0049-7822776697 (liefst in D, E of F). ANWB heeft geen inzage in de systemen van Europa-Park.
Bij overige vragen betreffende de ANWB Tickets vragen we je een mail te sturen naar tickets@anwb.nl, onder vermelding van jouw ordernummer.