De Orchideeën Hoeve

€ 2,- korting

Of je nu op zoek bent naar spannende avonturen, verwonderende natuur of eindeloos speelplezier: De Orchideeën Hoeve is voor elk type reiziger een must-see! De Orchideeën Hoeve is benoemd tot leukste uitje van provincie Flevoland 2022!
Land van ANWB GOUD

De Orchideeën Hoeve

Flamingo’s spotten, geheime junglepaden ontdekken en shoppen op die leuke vakantiemarkt: voor een dagje tropen hoef je de grens helemaal niet over. In indoorpark de Orchideeën Hoeve ligt de jungle gewoon aan je voeten en beleef je samen met jouw familie de leukste avonturen. 

Volg de kleurrijke paden door het junglepark en ontsnap aan het dagelijkse, drukke bestaan. Maak je hoofd leeg tussen duizenden vlinders en reusachtige palmen, train je lachspieren bij het voeren van de vrolijke papegaaitjes en maak een vakantiefoto bij de waterval. Maar pas op! Voor je het weet leidt een loslopend aapje jou diep de rimboe in en bereik je alleen via een gammele touwbrug, een spannende grot of een geheim junglepad een nieuw avontuur.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij De Orchideeën Hoeve. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je kunt circa 2 maanden vooruit een reservering plaatsen.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van De Orchideeën Hoeve.
  • Het ANWB Ticket is inclusief koffie, thee of fris + gebakje (smoothies en verse jus d'orange zijn uitgesloten). 
  • De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt en rolstoelvriendelijk.
  • Honden zijn, mits aangelijnd, welkom in de hoeve. 
  • De Orchideeën Hoeve beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar de Orchideeën Hoeve te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is alleen verkrijgbaar via deze website en niet via de ANWB-winkels.