Let op: tickets De Orchideeën Hoeve pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. De Orchideeën Hoeve volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

De Orchideeën Hoeve

€ 2,- korting

Of je nu op zoek bent naar spannende avonturen, verwonderende natuur of eindeloos speelplezier: De Orchideeën Hoeve is voor elk type reiziger een must-see!
Land van ANWB GOUD

De Orchideeën Hoeve

De jungle is dichterbij dan je denkt! Dwaal over geheime junglepaden, maak een selfie tussen duizenden vlinders of met een papegaai op je hoofd, kijk naar een van de jungleshows en lunch onder de bloemenzee in de 'Zwevende' Bloementuin. In De Orchideeën Hoeve ervaar je het beste van de tropen, gewoon in Luttelgeest. Een dag avontuur voor jong en oud, geheel overdekt, rolstoeltoegankelijk en kindvriendelijk.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij De Orchideeën Hoeve. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je ontvangt € 2,- korting op een ticket incl. non-alcoholische drank en gebakje naar keuze.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van De Orchideeën Hoeve.
  • De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt en rolstoelvriendelijk.
  • Honden zijn, mits aangelijnd, welkom in de hoeve. 
  • De Orchideeën Hoeve beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.

Coronamaatregelen De Orchideeën Hoeve

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is alleen verkrijgbaar via deze website en niet via de ANWB-winkel.