Let op: ticket is pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Lumineuze Nachten volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

De Lumineuze nachten

€ 2,- korting

Tijdens de kerstvakantie is Kasteel de Haar omgetoverd tot een indrukwekkend decor voor een magische wandeling vol verwondering en betovering.
Land van ANWB BRONS

Een lumineuze uitstap

Bezoek tijdens de kerstvakantie (van 17 december 2021 t/m 9 januari 2022) “De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar” te Haarzuilens (Utrecht). Het indrukwekkende kasteelpark de Haar vormt tijdens de kerstvakantie het decor voor een magische wandeling vol verwondering en betovering. Ontdek de geschiedenis van het kasteel via indrukwekkende videomappings op de gevels en een sfeervolle, sprookjesachtige lichtwandeling door het park. Een lumineuze uitstap voor het hele gezin. Duur wandeling van anderhalf uur (2,5 km)

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij De Lumineuze nachten bij Kasteel de Haar voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Let op! De unieke code staat op het ticket. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.

Coronamaatregelen Kasteel de Haar

Voor dit uitje heb je geen coronapas nodig!

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.