De Efteling

Bestel tickets en ontvang een kortingsvoucher t.w.v. € 2,50

Geniet van een Wereld vol Wonderen in de Efteling!

Vier 70 jaar Efteling met ons mee

Het is tijd voor een feestje! De Efteling is 70 jaar en dat vieren we het liefst samen met jou. Want zonder jou, jouw ouders en zelfs jouw opa en oma hadden we deze mijlpaal nooit bereikt. 2022 wordt daarom een feestelijk jaar voor ons én voor al onze gasten.

We trapten het jubileumjaar al af met de opening van de attracties Sirocco en Archipel in het Reizenrijk. De slingers hangen en de feestmuziek klinkt door het park. Met toeters en bellen vieren we elke dag, stipt om 16.00 uur, onze verjaardag met alle aanwezige gasten. Eind maart verhogen we de feestvreugde met de verschijning van een uniek pop-up sprookje, waar je tot begin oktober van kunt genieten. Natuurlijk hebben we dit jubileumjaar veel meer verrassingen voor je in petto. Soms delen we zelfs cadeautjes uit!

Vier een sprookjesachtig feestjaar in de Efteling

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij de Efteling voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. Je kunt maximaal 3 maanden vooruit reserveren.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van de Efteling.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Koop minimaal 2 tickets voor de Efteling en krijg € 2,50 korting op je volgende bestelling bij ANWB Eropuit! Naast de ANWB Tickets ontvang je een ANWB Voucher waar de kortingscode op staat. De code is eenmalig te gebruiken. Je ontvangt maximaal 1 kortingscode per lidmaatschapsnummer. De kortingscode is geldig t/m 31-5-2023.
  • Bekijk hier een overzicht van alle geopende attracties.
  • Bij een aantal attracties geldt een toegangsbeperking. In verband met de veiligheid kunnen speciale regels gelden per attractie. In gesprek met de attractiemedewerker wordt besproken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Klik hier voor meer informatie over de toegankelijkheid.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in de Efteling. Hulp- en geleidehonden zijn wel welkom.
  • De Efteling beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Het parkeertarief voor gemotoriseerde voertuigen bedraagt € 12,50 per dag. Let op: het is op dit moment niet mogelijk om parkeertickets bij de entree te kopen. Koop online via efteling.com een los parkeerticket of voeg deze toe tijdens het reserveren van je tijdslot.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.