De Winter Efteling

Bestel tickets en ontvang een kortingsvoucher t.w.v. € 2,50

Geniet van een Wereld vol Wonderen in de Winter Efteling!

En toen… was ik in een winterse Wereld vol Wonderen

De winter in de Efteling is niet zomaar een winter. In de Efteling is de winter vol warmte en gezelligheid. Op de Warme Winter Weide beleef je de Winter Efteling op zijn best. Je kan opwarmen met een heerlijke winterse warme drank bij een van de vreugdevuren en genieten van elkaar. Het gezellige en vrolijke entertainment zorgt voor een goede sfeer.

Geniet van de mooiste verhalen van de Sprookjesboom en haal een frisse neus in Baron 1898. Loop vervolgens onder duizenden lichtjes naar het Paleis der Fantasie, Symbolica, droom heerlijk weg in de Droomvlucht en waan jezelf in de Fata Morgana in een duizend-en-een-nachtsfeer. Deze attracties zijn niet alleen warm en binnen, maar ook hartverwarmend.

Met al deze bijzonderheden wordt het een winter die helemaal niet zo koud is. Geniet samen van de warme momenten in de Winter Efteling.

ANWB Ledendag (uitverkocht)

De Efteling is zaterdag 28 en zondag 29 januari 2023 het domein van ANWB-leden. ANWB maakt het mogelijk om de Efteling op die dagen voordelig te bezoeken. De deuren zijn op beide dagen geopend van 10:00 tot 19:00 uur. Voor € 23,00 per persoon (inclusief parkeren) ervaar je de betovering van de Efteling. Let op: OP = OP. Kijk voor meer informatie op de pagina ANWB Ledendag De Efteling.

Wil je van een langer verblijf in Efteling genieten, bekijk dan onze meerdaagse arrangementen verblijf in Efteling Bosrijk of Efteling Loonsche Land.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij de Efteling voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. Je kunt maximaal 3 maanden vooruit reserveren.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van de Efteling.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Koop minimaal 2 tickets voor de Efteling en krijg € 2,50 korting op je volgende bestelling bij ANWB Eropuit! Naast de ANWB Tickets ontvang je een ANWB Voucher waar de kortingscode op staat. De code is eenmalig te gebruiken. Je ontvangt maximaal 1 kortingscode per lidmaatschapsnummer. De kortingscode is geldig t/m 7-1-2024.
  • Bekijk hier een overzicht van alle geopende attracties.
  • Bij een aantal attracties geldt een toegangsbeperking. In verband met de veiligheid kunnen speciale regels gelden per attractie. In gesprek met de attractiemedewerker wordt besproken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Klik hier voor meer informatie over de toegankelijkheid.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in de Efteling. Hulp- en geleidehonden zijn wel welkom.
  • De Efteling beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Het parkeertarief voor gemotoriseerde voertuigen bedraagt € 12,50 per dag. Let op: het is op dit moment niet mogelijk om parkeertickets bij de entree te kopen. Koop online via efteling.com een los parkeerticket of voeg deze toe tijdens het reserveren van je tijdslot.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar de Efteling te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.