De Efteling

Bestel tickets en ontvang een kortingsvoucher t.w.v. € 2,50

Geniet van een Wereld vol Wonderen in de Efteling!

En toen… was ik in een Wereld vol Wonderen
In de Efteling maak je samen de mooiste herinneringen. Luister naar de mooie verhalen van de pratende Sprookjesboom of naar de bijzondere muziek van de paddenstoelen in het Sprookjesbos. Zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht of ga op wereldreis met Jokie in Carnaval Festival. Vlieg op je kop in de Python of stort de diepte in met Baron 1898. Of beleef een doldwaze rit in de nieuwste familie-achtbaan Max & Moritz. Er is iedere dag genoeg te beleven. Welkom in de Efteling, Wereld vol Wonderen. 

365 dagen per jaar bijzonder
In de lente word je verwonderd door overweldigende bloesems in het Sprookjesbos en in de zomer geniet je van de lekkere lange dagen. In de herfst blazen intense kleuren je omver en in de winter verandert de Efteling in een witte wereld vol betoverende lichtjes die zorgt voor gegarandeerde winterpret. Of je nu in de vakantie, doordeweeks of op een onverwachte studiedag komt, het is hier altijd genieten. En of je nu met de kinderen, kleinkinderen, vrienden of met de hele familie komt, de Efteling is voor iedereen bijzonder, ieder bezoek weer.

Let op: ticket is pas geldig na reservering
Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij de Efteling voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. Je kunt maximaal 3 maanden vooruit reserveren.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van de Efteling.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Koop minimaal 2 tickets voor de Efteling en krijg € 2,50 korting op je volgende bestelling bij ANWB Eropuit! Naast de ANWB Tickets ontvang je een ANWB Voucher waar de kortingscode op staat. De code is eenmalig te gebruiken. Je ontvangt maximaal 1 kortingscode per lidmaatschapsnummer. De kortingscode is geldig t/m 7-1-2024.
  • Bekijk hier een overzicht van alle geopende attracties.
  • Bij een aantal attracties geldt een toegangsbeperking. In verband met de veiligheid kunnen speciale regels gelden per attractie. In gesprek met de attractiemedewerker wordt besproken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Klik hier voor meer informatie over de toegankelijkheid.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in de Efteling. Hulp- en geleidehonden zijn wel welkom.
  • De Efteling beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Het parkeertarief voor gemotoriseerde voertuigen bedraagt € 12,50 per dag. Let op: het is op dit moment niet mogelijk om parkeertickets bij de entree te kopen. Koop online via efteling.com een los parkeerticket of voeg deze toe tijdens het reserveren van je tijdslot.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.