Maatregelen coronavirus De Efteling

De Efteling heeft vanwege het coronavirus besloten het attractiepark voorlopig te sluiten. Hiermee komen de geplande ANWB Ledendagen van 28 en 29 maart te vervallen. Houd deze pagina in de gaten voor verdere informatie. Heb je nog Winter Efteling tickets met geldigheid t/m 27 maart? Lees dan de tekst hieronder op de pagina. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

De Efteling

Bestel tickets

Efteling, een wereld vol wonderen!
Land van ANWB BRONS

Winter Efteling tickets

Tot en met 16 februari verkochten wij tickets voor de Winter Efteling. Deze tickets hadden een geldigheid voor een bezoek aan de Efteling tot en met 27 maart.
Beschik jij nog over tickets voor de Efteling, vanuit de actie 'Winter Efteling, met een geldigheid tot en met 27 maart? Dan kun je deze tickets gebruiken voor een bezoek aan dit attractiepark tot en met 3 juli 2020. Je kunt gebruik maken van de tickets die je al in jouw bezit hebt, deze laat je aan de kassa van de Efteling zien.

De Efteling

Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten en waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie! Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling.