Maatregelen coronavirus De Efteling

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. We hebben op dit moment 2 verschillende tickets in de verkoop: tickets voor de ANWB Ledendag en herfstactie tickets. Let op: voor beide acties geldt dat het ticket pas geldig is na reservering. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. De Efteling volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

De Efteling

€ 10,- korting

Geniet van een Wereld vol Wonderen in de Efteling!
Land van ANWB BRONS

ANWB Ledendag in de Winter Efteling

De Efteling is op zaterdag 21 november, zaterdag 5 en zondag 6 december het domein van ANWB-leden. Kom tijdens de winter naar de Efteling, waar talloze twinkelende lichtjes je gids zijn. Laat je leiden langs besneeuwde dennenbomen naar je favoriete sprookje, betoverende attractie en sfeervolle pleinen met winters entertainment en warme lekkernijen. Beleef samen de mooiste momenten in de Winter Efteling.

Op 21 november, 5 en 6 december is de Efteling geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Ervaar de betovering van de Winter Efteling voor € 21,- per persoon (inclusief parkeren)! Voor deze actie geldt op=op.

Let op: zaterdag 21 november is uitverkocht! Voor deze dag zijn geen tickets meer verkrijgbaar.

Laat je verwonderen tijdens de kleurrijke herfst

In het najaar verandert de Efteling in een betoverende wereld. De paddenstoelen schieten uit de grond in het Sprookjesbos en de blaadjes aan de bomen nemen herfstige kleuren aan. Ga op reis met Jokie en Jet in Carnaval Festival, geniet van de spectaculaire watershow Aquanura of luister naar de wonderlijke verhalen van de Sprookjessprokkelaar.

Ontdek deze herfst een stortvloed aan vermaak in de Efteling! Bij de ANWB bestel je dit najaar tickets met € 10,- korting.

We bieden op dit moment twee verschillende tickets aan voor de Efteling

 • ANWB Ledendagen tickets
  Geldig voor een bezoek op 21 november, 5 of 6 december - tickets bedragen € 21,- p.p. (incl. parkeren).
  Let op: zaterdag 21 november is uitverkocht! Voor deze dag zijn geen tickets meer verkrijgbaar.
 • Herfstactie tickets
  Geldig voor een bezoek van 1 september t/m 4 december - tickets met € 10,- korting. De tickets zijn niet geldig tijdens de ANWB Ledendagen.

Let op: tickets Efteling zijn pas geldig na reservering

Zowel voor de ANWB Ledendag tickets als de Herfstactie tickets geldt dat het ticket pas geldig is nadat je ook een reservering hebt gemaakt. Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering voor een specifieke bezoekdatum en/of aankomsttijd bij de Efteling. 
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Let op: een reservering voor een aankomsttijd voor de ANWB Ledendag maak je hier: reserveren ANWB Ledendag.
Let op: een reservering voor een specifieke bezoekdatum voor de Herfstactie maak je hier: reserveren Herfstactie.

ANWB Ledendagen - Aanvullende ticketinformatie

 • Je bestelt een ticket voor 1 specifieke datum: zaterdag 21 november 2020, zaterdag 5 december 2020 of zondag 6 december 2020.
 • In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek aan de ANWB Ledendag in de Efteling een reservering te plaatsen voor de aankomsttijd op de door jou gekozen bezoekdatum.
 • Kinderen t/m 3 jaar ontvangen gratis toegang tot de Efteling. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van de Efteling.
 • Op 21 november, 5 en 6 december is de Efteling geopend van 10.00 tot 19.00 uur.
 • Houd het ticket gedurende de dag goed bij je: het entreeticket is tevens je uitrijkaart!
 • De tickets zijn na aanschaf niet te annuleren of te ruilen voor een andere datum/periode.
 • Er geldt een maximum van 6 tickets per bestelling.
 • De tickets zijn alleen via deze pagina verkrijgbaar. Het is dus niet mogelijk de tickets telefonisch of in de ANWB-winkels te bestellen.
 • Indien de richtlijnen van het RIVM in aanloop naar de Ledendagen worden aangescherpt, wordt er naar een passende oplossing gezocht.

Herfstactie - Aanvullende ticketinformatie

 • In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek aan de Efteling een reservering te plaatsen voor een specifieke bezoekdatum.
 • Kinderen t/m 3 jaar ontvangen gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van de Efteling.
 • De kosten voor het parkeren bedragen € 12,50 per auto. Het is tijdens het plaatsen van de reservering (op de website van de Efteling) mogelijk om direct een parkeerkaart aan te schaffen.
 • De tickets van de Herfstactie zijn niet geldig tijdens de ANWB Ledendagen.

Coronamaatregelen de Efteling

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels