Bobbejaanland

Laat de pret maar beginnen in Bobbejaanland, 't plezantste land!

Ontdek Bobbejaanland!

In 2022 wordt het extra plezant in Bobbejaanland! Het gezellige familiepark – gelegen in de prachtige groene Belgische Kempen – is een geschikte en veilige daguitstap voor jong en oud. Met meer dan 35 attracties en verschillende originele themazones is een onvergetelijke tijd gegarandeerd.

Je dag goed beginnen? Dat doe je in Land of Legends. Triple launch coaster Fury schiet je aan een recordtempo van 106,6 km/u de lucht in. Iets verder ervaar je in Typhoon de vrije val van je leven! Wie geen genoeg kan krijgen van al die spanning en adrenaline, moét de Sledge Hammer proberen. In deze gigantische pendel word je heen en weer geslingerd tot je volledig ondersteboven hangt!

Op naar het volgende avontuur! In Adventure Valley probeert King Kong je te pakken te krijgen om je vervolgens helemaal door elkaar te schudden. Wie nog niet dolgedraaid is, kan de Naga Bay trotseren. In deze spinning coaster met draaiende wagentjes voelt elke rit volledig anders. In heel Bobbejaanland kan je in totaal zo’n zeven (!) unieke rollercoasters ontdekken.

Op zoek naar verfrissing? Iconische waterattracties zoals El Rio, Wildwaterbaan en Indiana River zorgen voor die verfrissende ‘splash’ wanneer je die nodig hebt. Voor de allerkleinsten zijn er verschillende speeltuinen in ’t plezantste land – zowel binnen als buiten! Zo kan zelfs een typische Belgische regenbui de pret niet bederven.