Bobbejaanland

Tot € 8,- Korting

Laat de pret maar beginnen in Bobbejaanland, 't plezantste land!

Ontdek Bobbejaanland!

In 2022 wordt het extra plezant in Bobbejaanland! Het gezellige familiepark – gelegen in de prachtige groene Belgische Kempen – is een geschikte en veilige daguitstap voor jong en oud. Met meer dan 35 attracties en verschillende originele themazones is een onvergetelijke tijd gegarandeerd.

Je dag goed beginnen? Dat doe je in Land of Legends. Triple launch coaster Fury schiet je aan een recordtempo van 106,6 km/u de lucht in. Iets verder ervaar je in Typhoon de vrije val van je leven! Wie geen genoeg kan krijgen van al die spanning en adrenaline, moét de Sledge Hammer proberen. In deze gigantische pendel word je heen en weer geslingerd tot je volledig ondersteboven hangt!

Op naar het volgende avontuur! In Adventure Valley probeert King Kong je te pakken te krijgen om je vervolgens helemaal door elkaar te schudden. Wie nog niet dolgedraaid is, kan de Naga Bay trotseren. In deze spinning coaster met draaiende wagentjes voelt elke rit volledig anders. In heel Bobbejaanland kan je in totaal zo’n zeven (!) unieke rollercoasters ontdekken.

Op zoek naar verfrissing? Iconische waterattracties zoals El Rio, Wildwaterbaan en Indiana River zorgen voor die verfrissende ‘splash’ wanneer je die nodig hebt. Voor de allerkleinsten zijn er verschillende speeltuinen in ’t plezantste land – zowel binnen als buiten! Zo kan zelfs een typische Belgische regenbui de pret niet bederven.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Het is verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via reserveren voor een bezoekdatum en tijdstip. Je kunt de reservering plaatsen na aanschaf van jouw ANWB Ticket. Na het plaatsen van de resereveering kan je de datum niet meer wijzigen.
  • Tickets zijn niet geldig op uitverkochte en niet-reguliere parkdagen (zie bobbejaanland.be) of in combinatie met voorverkooptickets of schoolreizen en groepsuitstappen.
  • Kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang tot het park. Kinderen worden met de schoenen aan gemeten. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Attracties kunnen wegens onderhoud of weersomstandigheden gesloten zijn.
  • Bobbejaanland beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 9,- en zijn online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering krijg je de mogelijkheid een parkeerticket te bestellen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.