Bellewaerde Aquapark

Koop een volwassen ticket en krijg een kinderticket cadeau

Een dag vol waterpret met het hele gezin beleef je bij Bellewaerde Aquapark!

Waterpret voor het hele gezin!

Er is waarschijnlijk geen klimmuur in jouw badkamer. En dat is normaal. Net zoals er geen supergave waterglijbanen door je muren heen gaan. En dat je thuis geen geheime wellnessruimte met bubbelbaden en een sauna hebt, dat is ook normaal. Maar Bellewaerde Aquapark, dat is niet normaal! Daar zoef je door coole glijbanen, dobber je langs kleurrijke tropische vissen, verdedig je boten en forten en kom je, tussen al die spetterende waterpret door, ook nog eens helemaal tot rust in een tropische, groene oase. Niet normaal veel waterpret!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Bellewaerde Aquapark voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Bij aanschaf van een volwassen ticket (persoon groter dan 1.40 meter), krijg je een gratis ticket voor een kind (tussen 85 en 140 cm).
  • De volwassene (persoon groter dan 1.40 meter) en het kind dienen zich samen aan te melden bij de kassa.
  • Extra kindertickets zijn aan te schaffen via de website van Bellewaerde Aquapark.
  • Kinderen tot 85 cm hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen. 
  • Toegang tot het aquapark brengt de aanvaarding van het parkreglement met zich mee.
  • Bellewaerde Aquapark beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 6,- en zijn verkrijgbaar bij de kassa’s.
  • Bellewaerde Aquapark is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Rolstoelen kunnen niet naar binnen in Bellewaerde Aquapark.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Bellewaerde Aquapark te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.