Maatregelen coronavirus Attractiepark Toverland

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Attractiepark Toverland volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Attractiepark Toverland

Tot € 6,- korting

Beleef een betoverende dag in Attractiepark Toverland.

Toverland Magishe Winterweken

Toverland is met talloze dennenbomen, lampjes en kerstballen nóg magischer tijdens de Magische Winterweken. Warm je op aan het sfeervolle kampvuur en proost met warme chocomelk. Geniet van hartverwarmend entertainment, zing gezellig mee op de muziek en bewonder de Winter Wonder Verzamelaars. Met de razendsnelle motorachtbaan Booster Bike scheur je in volle vaart door de bocht. Zwier en zwaai in zweefmolen Djinn of verbreek je eigen snelheidsrecord in de Maximus' Blitz Bahn. Naast de overdekte themagebieden Land van Toos en Wunderwald is ook het buitengebied Ithaka geopend, met onder andere Troy: de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux. Toos en Morrel beleven weer volop winterpret tijdens hun show. En wat dacht je van gezellige winterverhalen in de Tovertuin? Geniet samen met je geliefden van het warme winterse geluk in Toverland.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van te voren. Je tickets zijn de gehele dag geldig.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in Toverland uitgezonderd blindegeleide- of hulphonden.
  • Attractiepark Toverland is goed toegankelijk voor mensen met een (mobiliteits) beperking.
  • Je kunt parkeren bij Attractiepark Toverland, tickets zijn te koop bij de ingang van het park.
  • Vanaf zaterdag 20 november bezoek je Toverland met een geldig coronatoegangsbewijs en ID-bewijs.

Coronamaatregelen Attractiepark Toverland

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.