Maatregelen coronavirus Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Attractiepark Slagharen

€ 9,95 korting

Yihaa! Ga in Attractiepark Slagharen op ontdekkingsreis door het Wilde Westen.

Beleef het Wilde Westen als een echte cowboy!

Kom naar Attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleeft je een onvergetelijk Wild West-avontuur. Ontdek de spectaculaire Gold Rush: de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Datzelfde gevoel van opwinding hadden de pioniers ook toen ze rond 1800 het Wilde Westen ontdekten. 

Veilig genieten in Attractiepark Slagharen

De medewerkers van Attractie- & Vakantiepark Slagharen doen er alles aan om jou een fantastisch Wild West avontuur te bezorgen. Ook in deze tijden van afstand houden. Daarom zijn er op zowel het attractiepark als vakantiepark diverse maatregelen getroffen om jou en alle andere gasten te laten genieten van het park, op een veilige manier. Zo dien je afstand te houden in de wachtrij en attracties en zijn niet alle faciliteiten geopend. Ook is er extra informatievoorziening in het park met regels die je strikt dient op te volgen, zoals voldoende afstand houden en het naleven van hygiënemaatregelen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Attractiepark Slagharen. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Attractiepark Slagharen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Tickets zijn excl. toegang tot Black Hill Ranger Path en waterpark Aqua Mexicana.
  • De kosten voor het parkeren bedragen € 8,50 per auto, parkeerkaarten zijn te verkrijgen bij de automaten in Attractiepark Slagharen. 

Coronamaatregelen Attractiepark Slagharen

Geopend vanaf: 29 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Niet alle horeca is geopend. Bij de geopende horeca is alleen afhalen mogelijk
Overige maatregelen: https://www.slagharen.com/nl/veelgestelde-vragen-1/corona-maatregelen/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Attractiepark Slagharen met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Slagharen voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.