Attractiepark Slagharen

€ 12,55 korting

Yihaa! Ga in Attractiepark Slagharen op ontdekkingsreis door het Wilde Westen.

Als een echte cowboy

Zodra je in Attractiepark Slagharen bent, stap je in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je een onvergetelijk Wild West-avontuur. Haal de innerlijke cowboy in je naar boven en beleef het Wilde Westen zoals het vroeger was!

Beleef het Wilde Westen

Bij Slagharen rol je van het ene avontuur in het andere. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte en voel je de frisse wind door je haren waaien in de Gold Rush. Verwonder je naast de vele attracties over de spectaculaire circusacts, ontdek het straatentertainment en beleef de 4D-film in het theater! In de zomer is er zelfs een gloednieuwe Circus Show te zien. Daarnaast zou je zomaar verrast kunnen worden door optredens van de Red Bandits en Randy & Rosie!

Heb je van al die belevenissen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes en malse western burgers voor de stoere cowboys en cowgirls. Toffe gifts & souvenirs tref je in de Main Street, waar jouw herinneringen persoonlijk vastgelegd worden op een lederen armbandje of gave sweater in John’s Craftmans shop!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Attractiepark Slagharen voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Attractiepark Slagharen hanteert variërende kassaprijzen (de prijs is per dag verschillend). Wij gaan uit van de hoogste kassaprijs.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Attractiepark Slagharen.
  • Tickets zijn excl. toegang tot Black Hill Ranger Path en waterpark Aqua Mexicana.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Er zijn attracties die voor mindervaliden of rolstoelgebruikers goed toegankelijk zijn, maar dat zijn niet alle attracties. Ook zijn er shows goed bereikbaar voor mindervaliden. Vraag bij de Guest Service naar de brochure met een overzicht van alle attracties en hun toegankelijkheid.
  • Honden zijn toegestaan bij Attractiepark Slagharen, maar niet in de attracties, shows, restaurants en winkels.
  • De kosten voor het parkeren bedragen € 10,- per auto. Parkeerkaarten zijn te verkrijgen bij de receptie, kassa of automaten in Attractiepark Slagharen.

Let op: de tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.