Attractiepark Slagharen

€ 17,- korting

Yihaa! Ga in Attractiepark Slagharen op ontdekkingsreis door het Wilde Westen.

Yihaa, kom naar Slagharen en beleef het Wilde Westen!

Waan je voor even in een heel andere wereld. De wereld van het Wilde Westen. Ga op avontuur en stap in de Gold Rush, deze triple launch achtbaan brengt je van 0 tot 95 km per uur in enkele seconden. Ben je niet zo’n waaghals? Geniet dan van het prachtige uitzicht vanuit de Big Wheel op 50 meter hoogte. Geen fan van grote hoogtes? Stap dan achter het stuur van een echte Old Timer. Met meer dan 30 attracties valt er voor iedereen iets te beleven!

Ontdek naast de vele attracties ook het straatentertainment. Een dag in Slagharen is pas echt onvergetelijk als je Randy & Rosie hebt ontmoet. Geef ze een high five tijdens een meet & greet of bekijk hun spannende shows. Het wordt pas echt spannend als de Red Bandits het toneel opkomen. De schurken van het park hebben sinds kort een eigen podium en breiden in 2023 hun territorium uit met de Red Bandits Adventure. Heb jij de moed om een reeks gevaren te trotseren die de Red Bandits langs de rivier hebben uitgestippeld? Be aware of the Red Bandits!

Vier 60 jaar Slagharen!

Vier een feestje! 2023 is een feestelijk jaar, want Attractiepark Slagharen bestaan 60 jaar! Samen met jou herinneringen ophalen en nieuwe maken! Er staan leuke dingen op stapel. 

Overnachten in Slagharen

Aan één dag Wild West avontuur niet genoeg? Blijf dan overnachten in één van onze luxe lodges en kies een nieuwe Red Rock Cottage, op een rode steenworp van het attractiepark. Of boek een campingplek en slaap als een cowboy onder de sterren. Met het attractiepark in je achtertuin gaat het avontuur de volgende dag gewoon weer door.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Attractiepark Slagharen voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Attractiepark Slagharen hanteert variërende kassaprijzen (de prijs is per dag verschillend). Wij gaan uit van de hoogste kassaprijs.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Attractiepark Slagharen.
  • Tickets zijn excl. toegang tot waterpark Aqua Mexicana.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Er zijn attracties die voor mindervaliden of rolstoelgebruikers goed toegankelijk zijn, maar dat zijn niet alle attracties. Ook zijn er shows goed bereikbaar voor mindervaliden. Vraag bij de Guest Service naar de brochure met een overzicht van alle attracties en hun toegankelijkheid.
  • Honden zijn toegestaan bij Attractiepark Slagharen, maar niet in de attracties, shows, restaurants en winkels.
  • De kosten voor het parkeren bedragen € 10,- per auto. Parkeerkaarten zijn te verkrijgen bij de receptie, kassa of automaten in Attractiepark Slagharen.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Attractiepark Slagharen te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: de tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.