Let op: tickets Ledendag De Efteling pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. De Efteling volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

ANWB Ledendag De Efteling

Bestel tickets voor € 22,50 per persoon, inclusief parkeren

Op 12 en 13 maart 2022 is de Efteling het domein voor de ANWB-leden! Geniet van de Wereld vol Wonderen!
Land van ANWB GOUD

BELANGRIJKE UPDATE

Wegens de onzekere periode waar we nu in zitten, zijn de ANWB-ledendagen in de Efteling verplaatst naar zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022. 

Heb je al tickets gekocht? Deze blijven geldig voor de nieuwe data. Dus, als je nu tickets hebt voor zaterdag 22 januari, dan zijn deze geldig voor zaterdag 12 maart. Heb je tickets voor zondag 23 januari? Dan zijn deze geldig voor zondag 13 maart. Wel moet je voor deze data opnieuw een tijdslot reserveren. 

Alle ANWB-leden met tickets hebben inmiddels een mail ontvangen met een stappenplan om hun reservering te wijzigen naar 12 of 13 maart.

ANWB Ledendag

De Efteling is zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022 het domein van ANWB-leden. ANWB maakt het mogelijk om de Efteling op die dagen voordelig te bezoeken. De deuren zijn op beide dagen geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Voor € 22,50 per persoon inclusief gratis parkeren ervaar je de betovering van de Efteling.

En toen… was ik in een Wereld vol Wonderen

Geniet van een heerlijke dag in attractiepark de Efteling! In deze Wereld vol Wonderen beleeft iedereen betoverende momenten: van de allerkleinsten tot de grootste durfals. Ga met de hele familie op avontuur en beleef een doldwaze rit boordevol streken in de nieuwe dubbele achtbaan Max & Moritz. Kijk jouw ogen uit in het sprookjesbos en zie hoe de mooiste sprookjes tot leven komen. Of laat je betoveren in de magische familieattractie Symbolica. Stap in de houten achtbaan Joris en de Draak en trek ten strijde tegen het beest. Of maak een heerlijk boottochtje en kom even tot rust in Gondoletta. Efteling, een Wereld vol Wonderen!

365 dagen per jaar bijzonder

In de lente word je verwonderd door overweldigende bloesems in het Sprookjesbos en in de zomer geniet je van de lekkere lange dagen. In de herfst blazen intense kleuren je omver en in de winter verandert de Efteling in een witte wereld vol betoverende lichtjes die zorgt voor gegarandeerde winterpret. Of je nu in de vakantie, doordeweeks of op een onverwachte studiedag komt, het is hier altijd genieten. En of je nu met de kinderen, kleinkinderen, vrienden of met de hele familie komt, de Efteling is voor iedereen bijzonder, ieder bezoek weer.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij de Efteling. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Let op: zonder reservering krijg je géén toegang tot het park.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. Indien je voor meer dan 8 personen wilt reserveren, dien je meerdere reserveringen te plaatsen met verschillende e-mailadressen.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van de Efteling.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Bekijk hier een overzicht van alle geopende attracties en andere maatregelen.
  • De Efteling is toegankelijk voor mindervaliden. Echter, bij een aantal attracties geldt een toegangsbeperking, bijvoorbeeld in verband met lengte of fysieke conditie. Klik hier voor meer informatie.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in de Efteling.
  • De Efteling beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Op de ANWB-ledendag is parkeren gratis! Je ANWB Ticket is tevens je uitrijkaart dus bewaar je ticket goed op de dag van je bezoek.

Coronamaatregelen De Efteling

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.