Maatregelen coronavirus A'DAM LOOKOUT

A'DAM LOOKOUT volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.

A'DAM LOOKOUT

20% korting

Geniet van een prachtig uitzicht over Amsterdam bij A'DAM LOOKOUT!

Panoramisch uitzicht over Amsterdam

Vanaf het observatiedek van A'DAM LOOKOUT kijk je uit over heel Amsterdam. Je ziet het historische centrum van de stad, de beroemde grachten en de dynamische haven. De indoor tentoonstelling vertelt je op een interactieve manier meer over het uitzicht en de geschiedenis van Amsterdam. 

Waaghalzen schommelen op 100 meter hoogte heen en weer over de rand van de toren met Amsterdam onder hun voeten. Op het dak van A'DAM toren staat namelijk 'Over The Edge': Europa's hoogste schommel. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang en hoeven geen ticket aan te schaffen.
  • Het ticket is exclusief toegang tot de schommel. Ter plekke kun je daar een ticket voor aanschaffen (contant betalen niet mogelijk).

Coronamaatregelen A'DAM LOOKOUT

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen:  

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan A'DAM LOOKOUT met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Amsterdam voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.