Attractiepark Toverland

Tot € 13,50 korting

Op 21 september tovert ANWB de deuren van Toverland open voor ANWB-leden!

Stap binnen in een magische wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Op zaterdag 21 september beleef je van 10:00 - 18:00 uur een betoverende dag in Attractiepark Toverland. Speciaal op deze dag mag je de auto gratis parkeren (normaal € 10,-)!

Zes werelden, 35 attracties en shows

Vorig jaar openden de themagebieden Port Laguna en Avalon voor het eerst hun poorten. Vlieg mee onder de vleugels van de spectaculaire achtbaan Fenix en voel je zo vrij als een vogel wanneer je over de wateren van Avalon vliegt. Duik vervolgens Port Laguna in om even heerlijk tot rust te komen in de bootjesattractie Merlin's Quest. Naast Port Laguna en Avalon vind je nog vier andere betoverende werelden in Attractiepark Toverland. In totaal zijn er 35 attracties en shows te bezoeken!
Zo vind je er onder andere de lanceerachtbaan Booster Bike, een klimparcours en de houten achtbaan Troy: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux. Zin in nog meer avontuur? Waterratten kunnen zich helemaal uitleven in de spannende wildwaterbaan Djengu River.

Niet in de mogelijkheid om op zaterdag 21 september het park te bezoeken? Het is ook mogelijk een ticket met korting tot € 4,- te kopen, hiermee kan je het attractiepark op een datum naar keuze (t/m 3 november) bezoeken. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.