Attractiepark Toverland

Tot € 6,- korting

Beleef een betoverende dag in Attractiepark Toverland.

Ontdek deze zomer je eigen magie in Attractiepark Toverland

Ga van een stoere achtbaan naar een spetterende wildwaterbaan of kom even tot rust op één van de vele terrasjes. Beleef een onvergetelijke dag in Attractiepark Toverland! Van stoere landen vol actie en spanning tot fantasierijke belevingen voor de allerkleinsten. Vind jij de magie in de betoverende werelden van Toverland? Het park bestaat uit zes themawerelden: Avalon, Ithaka, Port Laguna, Magische Vallei, Wunderwald en Land van Toos. Deze zes werelden zitten vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Maak een ritje in de houten achtbaan Troy, breng een bezoek aan Villa Fiasko of neem een kijkje in de persoonlijke schatkamer van tovenaar Merlijn in Merlin's Quest. Vergeet ook vooral niet om écht zelf te leren toveren in Port Laguna, de familie Magistralis leert je graag de fijne kneepjes van het vak.

Hele zomer geopend tot 21:00 uur

Deze zomervakantie geniet je extra lang van je favoriete attracties, shows en vele extra’s. Laat je betoveren door muzikale acts, verrassend straatentertainment, avontuurlijke shows en bijzondere lekkernijen. Drink een drankje en luister ondertussen naar een singer-songwriter. Je ervaart het deze zomer dagelijks van 10:00 tot 21:00 uur tijdens Summer Feelings in Toverland van 16 juli t/m 4 september

Toverland presenteert spectaculaire zomershow: dodemansduik vanaf 25 meter

Wegens groot succes terug in Attractiepark Toverland: The Battle of Port Laguna! Een spetterende duikshow met als climax een dodemansduik vanaf een hoogte van 25 meter! Aanschouw het spektakel dagelijks van 16 april t/m 4 september 2022. Het is een show vol avontuur en magie voor de hele familie.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Je tickets zijn de gehele dag geldig.
  • Kinderen tot 90 cm hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Toverland hanteert gedurende de lente dynamische prijzen. Per geselecteerde datum kan de prijs dus variëren. 
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in Toverland, uitgezonderd blindegeleide- of hulphonden.
  • Attractiepark Toverland is goed toegankelijk voor mensen met een (mobiliteits)beperking.
  • Attractiepark Toverland beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 10,- en zijn te koop bij de ingang van het park.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.