Gratis entree voor opa's en oma's

Opa's en oma's, in gezelschap van hun kleinkind(eren), mogen op doordeweekse dagen gratis Attractiepark Toverland bezoeken. Lees de spelregels op deze pagina.

Attractiepark Toverland

Tot € 5,50 korting

Beleef een magische dag in Attractiepark Toverland.

Winter Indoor

Deze winter beleef je een magische dag in Attractiepark Toverland. De overdekte themagebieden, het Land van Toos en Wunderwald, zijn namelijk het hele jaar geopend. En het is hier heerlijk warm en gezellig! Kom klimmen en klauteren, maak een doldwaze achtbaanrit, sjees van de glijbanen en raas met een bobslee van Maximus' Blitz Bahn.
Let op: de tickets voor Winter Indoor zijn geldig tot en met 22 maart, maar NIET geldig tijdens Pre-Season (zaterdag 22 februari t/m zondag 1 maart, 7 & 8, 14 & 15, 21 & 22 maart).

Pre-season

Dit jaar ontwaken alle buitengebieden eerder dan normaal uit hun winterslaap. Zo kun je al vanaf 22 februari genieten van de leukste attracties in de buitenlucht! Wat dacht je van een heerlijk fris ritje in wingcoaster Fenix of een verfrissende tocht in Djengu River?
Let op: de Pre-season tickets zijn geldig van 22 februari t/m 1 maart, 7 & 8, 14 & 15, 21 & 22 maart.

Opa en Oma-actie

Opa's en oma's mogen op doordeweekse dagen gratis Attractiepark Toverland bezoeken. Het enige wat ze hiervoor hoeven te doen, is minimaal één kleinkind meebrengen. Deze actie loopt tot 22 februari.
De spelregels:

  • De Opa & Oma-actie is geldig op doordeweekse dagen t/m vrijdag 21 februari 2020
  • Opa’s en oma’s van alle leeftijden zijn welkom. Bij twijfel beslist het personeel van de Gastenservice indien men gebruik wil maken van de actie
  • Opa’s en oma’s dienen tenminste één kleinkind mee naar Toverland te nemen. Dit mag ook een kleinkind < 90cm zijn

Let op:
De tickets voor Winter Indoor zijn geldig tot en met 22 maart, De Winter Indoor tickets zijn niet geldig tijdens Pre-Season (zaterdag 22 februari t/m zondag 1 maart, 7 & 8, 14 & 15, 21 & 22 maart).
De Pre-season tickets zijn geldig van 22 februari t/m 1 maart, 7 & 8, 14 & 15, 21 & 22 maart.
Deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.