Maatregelen coronavirus Attractiepark Toverland

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Attractiepark Toverland volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Attractiepark Toverland

Tot € 6,- korting

Beleef een magische dag in Attractiepark Toverland.
Land van ANWB ZILVER

Magische avonturen voor de hele familie

Attractiepark Toverland zit boordevol attracties en shows. Met 6 verschillende werelden is er voor ieder wat wils. Van stoere gebieden vol spanning en actie tot fantasierijke belevingen voor de allerkleinsten.

Zo ga je in Avalon terug naar de tijd van Merlijn! In deze mythische wereld ga je over de kop in de sensationele achtbaan Fenix en geniet je met de hele familie van een betoverende boottocht in Merlin's Quest. De wereld van de Griekse helden en hun slag om Troje vind je in Ithaka. Hier kunnen waaghalzen hun moed op de proef stellen in avontuurlijke attracties vol spanning!

In het betoverende havenstadje Port Laguna schijnt altijd de zon! Slenter over de boulevard 'Via Magica' langs de souvenirshops, take-aways en Game Gallery. In de Magische Vallei vind je een kleurrijke wereld vol magie en fantasierijke attracties. Trotseer bijvoorbeeld het woeste water van de kolkende rivier in Djengu River of klauter naar de top van Fort Boreas en glijd van de spannende glijbanen.

Oostenrijkse avonturen wachten op je in Wunderwald! Vestig een nieuw snelheidsrecord in Maximus' Blits Bahn en probeer beide voeten op de grond te houden in Villa Fiasko, een betoverd huis vol hindernissen. Vliegensvlugge glijbanen, een razende achtbaan, schommelen en spelen... je vindt het allemaal in Land van Toos. Deze sfeervolle overdekte wereld zit boordevol attracties en speeltoestellen voor de kleinere bezoekers.

Bij Toverland beleeft iedereen een magisch mooie dag om nooit te vergeten.

Aanvullende ticketinformatie

  • Toverland hanteert variërende kassaprijzen (de prijs is per dag verschillend). Wij gaan uit van de hoogste kassaprijs.
  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren i.v.m. de beschikbaarheid.
  • Tickets zijn uitsluitend geldig op de door jou gekozen datum in het bestelproces.
  • Kinderen tot 90 cm hebben gratis toegang, maar dienen wel een € 0,00 ticket aan te schaffen i.v.m. de capaciteit.

Coronamaatregelen Attractiepark Toverland

Geopend vanaf: 19 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen:  https://toverland.com/veiligsamenuit/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Attractiepark Toverland met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Sevenum voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Tot € 30,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 30,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verder ontvang je ook een wandel- en fietskaart, wandel- en fietsroutes en een rugzakje met lekkers. 
Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Attractiepark Toverland :

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.