Maatregelen coronavirus Attractiepark Toverland

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Attractiepark Toverland volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Attractiepark Toverland

Tot € 6,50 korting

Beleef een griezelige dag in Attractiepark Toverland.

Beleef een griezelige dag in Toverland

Attractiepark Toverland staat vanaf zaterdag 9 oktober 2021 in het teken van Halloween, met Halloween Days in de gehele herfstvakantie en Halloween Nights op dertien avonden. Tijdens de Halloween Days zijn er extra Happy Halloween-activiteiten voor de hele familie, waaronder spannende griezelshows en een Magisch Pompoendoolhof. Gedurende de Halloween Nights nemen honderdvijftig scare actors hun intrek in vijf scare zones en vijf Haunted Experiences, waaronder het nieuwe labyrint ’20 Years of Fear’. De Halloween Nights worden op spectaculaire wijze afgesloten met een magische vuurwerkshow. Daarnaast kun je in de Halloweenperiode ook volop genieten van ruim 35 attracties en shows voor jong en oud. 

Halloween Days voor de kinderen

De bekende Toverland-karakters Toos Toverhoed en Morrel zijn elke dag te zien in de gloednieuwe Halloween-show ‘Toos & Morrel gaan griezelen’. In de show ontdekken ze hoe spannend en leuk het is om Halloween te vieren en maken ze er een echt griezelfeest van. Ook keren de toverbroertjes Bertus & Jaapie terug met de show ‘De vloek van het museum’, waarin ze op verkenning gaan op de mysterieuze zolder van een museum.

Het hele park is prachtig aangekleed met spinnenwebben en metershoge pompoencreaties. Ook zijn er vier spannende Halloween-belevingen. Zo kun je toverdrankjes brouwen met de grie-zellige heksen of een kijkje nemen in een Pumpkin Farm met honderden pompoenen. Daarnaast heeft Toos Toverhoed een Magisch Pompoendoolhof, waarin zij alle hulp kan gebruiken om een verkeerde toverspreuk ongedaan te maken. Tot slot is er een ontdekkingstocht in Dr. Fool’s Mansion, waarbij dappere bezoekers hun angsten kunnen testen.

De Halloween Days vinden plaats op 9, 10, 16 t/m 31 oktober, 6 en 7 november. 

Halloween Nights voor de durfals 

Toverland bestaat 20 jaar en viert dit met de nieuwe Haunted Experience 20 Years of Fear. In dit labyrint sta je oog in oog met iconische en populaire karakters uit de geschiedenis van de Halloween Nights. Ook Haunted House ‘Maison de la Magie’ keert terug. In dit verlaten landhuis ga je op een huiveringwekkende ontdekkingstocht naar de duistere geheimen van Oscar Pendula. Daarnaast word je de stuipen op het lijf gejaagd in Haunted Houses The Dollhouse en Fear The Woods en walkthrough The Witches Forest.

In de diverse themagebieden van Toverland zijn vijf scare zones te beleven. In de unieke scare zone ‘Cirque’ trotseer je niet alleen clowns en andere circusgriezels, maar ook een traditionele cake-walk attractie. Ook de succesvolle scare zones DesTroy, Shadows of the Sea, Morgana’s Frozen Knights en Fiesta de los Muertos zijn er weer.

De Halloween Nights vinden plaats op 9, 16, 21 t/m 24, 26 t/m 31 oktober en 6 november. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. De tickets zijn de gehele dag geldig
  • Er geldt een beperkte maximumcapaciteit per dag, zorg dat je tijdig je bestelling plaatst.
  • Toverland hanteert variërende prijzen: de toegangsprijs is per dag verschillend. Je ontvangt altijd € 6,50 korting op je volwassen ticket of € 3,- korting op je kinderticket.
  • Kinderen tot 90 cm hebben gratis toegang, maar dienen wel een € 0,00 ticket aan te schaffen i.v.m. de capaciteit.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Tickets voor rolstoelgebruikers en personen met een handicap zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa van Attractiepark Toverland.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in Toverland. Het bezoeken van Toverland met blindegeleide- of hulphonden is wel mogelijk.
  • Kom je met de auto? Dan is een parkeerticket verplicht. Deze is te koop bij de ingang of online verkrijgbaar bij Toverland.

Coronamaatregelen Attractiepark Toverland

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Tot € 50,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 50,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Attractiepark Toverland: bekijk alle accommodaties in Limburg

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.