Attractiepark Slagharen

Tot 18,20 korting

Yihaa! Ga in Attractiepark Slagharen op ontdekkingsreis door het Wilde Westen.

Beleef het Wilde Westen als een echte cowboy!

Kom naar Attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleeft je een onvergetelijk Wild West-avontuur. Ontdek de spectaculaire Gold Rush: de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Datzelfde gevoel van opwinding hadden de pioniers ook toen ze rond 1800 het Wilde Westen ontdekten. 
Ben jij een echte avonturier en zoek jij het hoger op? Beklim dan de gloednieuwe attractie Black Hill Ranger Path. Het parcours bestaat onder andere uit klimwanden en een unieke rollglider!

Aqua Mexicana

Breng een bezoek aan het waterpark Aqua Mexicana met slingerende glijbanen, bubbelbad en buitenstrand. Durf jij de spannende glijbanen uit te proberen of vermaak jij je liever in de waterspeelplaats? Het kan allebei!
Tot slot kom je even helemaal tot rust in het door palmbomen omgeven bubbelbad.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.
Het attractie Black Hill Ranger Path is niet in de ticketprijs inbegrepen en dienen (indien gewenst) ter plaatse aangekocht te worden. Het waterpark Aqua Mexicana is wel inbegrepen bij het combiticket, niet bij het reguliere ticket.