Attractiepark Slagharen

€ 14,95 korting

Yihaa! Ga in Attractiepark Slagharen op ontdekkingsreis door het Wilde Westen.

Beleef het Wilde Westen als een echte cowboy!

Kom naar Attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleeft je een onvergetelijk Wild West-avontuur. Ontdek de spectaculaire Gold Rush: de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Datzelfde gevoel van opwinding hadden de pioniers ook toen ze rond 1800 het Wilde Westen ontdekten. 
Ben jij een echte avonturier en zoek jij het hoger op? Beklim dan de gloednieuwe attractie Black Hill Ranger Path. Het parcours bestaat onder andere uit klimwanden en een unieke rollglider!

Miracle of Lights

Slagharen staat tot en met 27 oktober in het teken van duizenden glinsterende lichtjes. Zodra de zon onder gaat en de attracties sluiten, wordt het park een betoverende omgeving. Verlichte figuren en voertuigen houden een optocht door de Main Street tijdens de lichtjesparade.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.
Het attractie Black Hill Ranger Path en het waterpark Aqua Mexicana zijn niet in de ticketprijs inbegrepen en dienen (indien gewenst) ter plaatse aangekocht te worden.