Maatregelen coronavirus Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. In verband met de coronamaatregelen zijn alle publiek toegankelijke locaties momenteel gesloten. Heb je via de ANWB tickets besteld voor dit uitje en heb je een vraag over jouw tickets? Neem dan contact met ons op via het contactformulier (je vindt het contactformulier op deze pagina, aan de rechterkant, in het blok 'heb je een vraag?')

Attractiepark Slagharen

Yihaa! Ga in Attractiepark Slagharen op ontdekkingsreis door het Wilde Westen.

Beleef het Wilde Westen als een echte cowboy!

Kom naar Attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleeft je een onvergetelijk Wild West-avontuur. Ontdek de spectaculaire Gold Rush: de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Datzelfde gevoel van opwinding hadden de pioniers ook toen ze rond 1800 het Wilde Westen ontdekten. 

Coronamaatregelen Attractiepark Slagharen

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.