Attractiepark Slagharen

€ 10,91 korting

Yihaa! Ga in Attractiepark Slagharen op ontdekkingsreis door het Wilde Westen.

Beleef het Wilde Westen als een echte cowboy!

Kom naar Attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleeft je een onvergetelijk Wild West-avontuur. Ontdek de spectaculaire Gold Rush: de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Datzelfde gevoel van opwinding hadden de pioniers ook toen ze rond 1800 het Wilde Westen ontdekten. 
Ben jij een echte avonturier en zoek jij het hoger op? Beklim dan de gloednieuwe attractie Black Hill Ranger Path. Het parcours bestaat onder andere uit klimwanden en een unieke rollglider!

Aqua Mexicana

Waan je in Mexicaanse sferen met kleurrijke veranda’s in het oosten van Nederland tijdens een dagje uit in Aqua Mexicana. Met twee waterspeeltuinen, een groot subtropisch zwembad, bubbelbad en twee sprayparken ga je met het hele gezin de Mexicaanse beleving aan. De (aller)kleinste onder ons spetteren in het waterspeeltuin, terwijl jij oplettend pootje baadt.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.
De attractie Black Hill Ranger Path is niet in de ticketprijs inbegrepen en dient (indien gewenst) ter plaatse aangekocht te worden.