Let op: ticket Attractiepark Slagharen pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Attractiepark Slagharen volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Attractiepark Slagharen

Tot € 9,95 korting

Yihaa! Ga in Attractiepark Slagharen op ontdekkingsreis door het Wilde Westen.

Beleef het Wilde Westen als een echte cowboy!

Kom naar Attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleeft je een onvergetelijk Wild West-avontuur. Ontdek de spectaculaire Gold Rush: de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Datzelfde gevoel van opwinding hadden de pioniers ook toen ze rond 1800 het Wilde Westen ontdekten. 

Western Wish Fall

Van 9 oktober tot en met 8 november ervaar je bij Attractiepark Slagharen de herfst als nooit tevoren! Tijdens Western Wish Fall is het park aangekleed met allerlei herfstkleuren, lampjes en wensen. Heb jij altijd al een grote droom gehad? Misschien komt de droom tijdens Western Wish Fall wel uit! Farmer Frank heeft een enorme wensboom op de prairie staan waar hij elke week een wens in vervulling laat gaan. Vul hier jouw wens in en misschien kiest Farmer Frank deze wens uit! Gedurende Western Wish Fall kun je ook deel uitmaken van de kindvriendelijke spookspeurtocht of lampionnenoptocht. En terwijl de herfst nog maar net begonnen is, kun je al schaatsen op de ijsbaan in de Winter Western Village! 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Attractiepark Slagharen. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Attractiepark Slagharen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Tickets zijn excl. toegang tot Black Hill Ranger Path en waterpark Aqua Mexicana.
  • De kosten voor het parkeren bedragen € 8,50 per auto, parkeerkaarten zijn te verkrijgen bij de automaten in Attractiepark Slagharen. 

Coronamaatregelen Attractiepark Slagharen

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels