Attractiepark Duinrell en Tikibad

Beleef een onvergetelijke en spetterende dag vol familieplezier bij Attractiepark Duinrell en Tikibad.

Duinrell: attractiepark voor jong en oud

Begin jouw dagje Duinrell in het attractiepark! Met meer dan 40 attracties is er voor iedereen eindeloos vermaak. Ontdek tussen het groen de spectaculaire attracties en waterachtbanen. Voor de allerkleinsten zorgen onder andere de kikkerachtbaan, het kikkerrad en Niagara Superroetsj voor een geweldige dag.
Suis in noodvaart naar beneden met de Rodelbaan, vlieg mee in de spannende Dragonfly en laat je kleddernat spatten in de waterachtbaan Splash! Stap in Wild Wings en zie heel Duinrell in vogelvlucht aan je voorbij sjezen. 

Tikibad

Een kilometer lang glijden... Kan dat? Ja hoor, in het Tikibad kun je zelfs nóg verder. Sjees van de razendsnelle Tyfoon en ga van de nieuwste glijbaan, de driedubbele cone glijbaan Triton. Doe jij het liever wat rustiger aan? Dobber dan lekker rond over de Lazy River. Ook voor kleine kinderen is het Tikibad een dag vol plezier met indoor waterspeeltuin Playa. Er is een groot waterklimtoestel met een ‘tipping bucket’, diverse waterspeeltoestellen en vier te gekke glijbanen.