Let op: tickets Attractiepark DippieDoe pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Attractiepark DippieDoe volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Attractiepark DippieDoe

25% korting

Attractiepark DippieDoe, daar wil iedereen naar toe!

Attractiepark DippieDoe is voor ieder kind

Weer of geen weer, in Attractiepark DippieDoe beleven kinderen t/m 12 jaar altijd een heerlijk dagje uit! Ga in de spannende achtbaan Tyfoon, zwier rondjes in de Draaikolk of maak een vrije val in de Stormtoren. De allerkleinsten kunnen hun hart ophalen in de Dreumesbaai.

Binnen en buiten heerlijk spelen! 

In de Buitenhaven van Attractiepark DippieDoe vind je 2 achtbanen, een zweefmolen, een strandkussen XXL, een schommelschip, mini reuzenrad, midgetgolfbaan, een Angry Birds speeltuin en nog veel meer!
Klimmen en klauteren kan in de Binnenhaven. Klim tot het plafond met een klimtoren en klauter eindeloos rond in de Klauter Kajuit. Verder is er een reuze glijbaan, ballenbak, draaimolen en vrije val toren. Waar wacht je nog op?!

Van de glijbaan naar het strand

Met jouw DippieDoe entreeticket mag je dezelfde dag ook gratis naar Strandpark Aquabest toe! Op deze manier combineer je het attractiepark en het strand op één dag. Neem je zwemspullen dus mee en neem na het spelen een verfrissende duik in de waterplas!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij  Attractiepark DippieDoe. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketvoorwaarden

  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van DippieDoe.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het ticket geeft geen toegang tot DippieBoe tijdens Halloween.
  • Een groot aantal attracties zijn toegankelijk voor zowel mindervaliden als rolstoelgebruikers. Helaas zijn er ook een aantal attracties niet toegankelijk voor rolstoel- gangers.
  • Attractiepark DippieDoe beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kun je betaald parkeren. Parkeermunten kosten € 4,- en zijn verkrijgbaar bij de kassa's.

Coronamaatregelen Attractiepark DippieDoe

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.