Momenteel geen kaartverkoop Attractiepark DippieDoe

De kaartverkoop voor Attractiepark DippieDoe is tijdelijk stop gezet. Dit heeft te maken met de beperkte capaciteit in het attractiepark vanwege de coronamaatregelen.

Attractiepark DippieDoe

25% korting

Attractiepark DippieDoe, daar wil iedereen naar toe!

Attractiepark DippieDoe is voor ieder kind

Weer of geen weer, in Attractiepark DippieDoe beleven kinderen t/m 12 jaar altijd een heerlijk dagje uit! Ga in de spannende achtbaan Tyfoon, zwier rondjes in de Draaikolk of maak een vrije val in de Stormtoren. De allerkleinsten kunnen hun hart ophalen in de Dreumesbaai.

Binnen en buiten heerlijk spelen! 

In de Buitenhaven van Attractiepark DippieDoe vind je 2 achtbanen, een zweefmolen, een strandkussen XXL, een schommelschip, mini reuzenrad, midgetgolfbaan en nog veel meer. 
Klimmen en klauteren kan in de Binnenhaven. Klim tot het plafond met een klimtoren en klauter eindeloos rond in de Klauter Kajuit. Verder is er een reuze glijbaan, ballenbak, draaimolen en vrije val toren.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je hebt direct toegang met jouw ANWB ticket. Je hoeft dus geen reservering te plaatsen voor een specifieke bezoekdatum.
  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • De kosten voor het parkeren bedragen € 4,- per auto, parkeermunten zijn online en aan de kassa van DippieDoe te verkrijgen. 
  • Het ticket biedt gratis toegang tot het naastgelegen strandpark Aquabest.

Coronamaatregelen Attractiepark DippieDoe

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.