Ashton Brothers - Ashtonia

Tot 40% korting

Het absurde spektakel Ashtonia van de Ashton Brothers strijkt deze zomer neer in Eindhoven, Apeldoorn en Zeist.

Last-minute aanbod: voor de shows in Apeldoorn (met uitzondering van de zaterdagen) ontvang je nu 40% korting op eerste en tweede rangs tickets!
Voor de overige voorstellingen geldt 20% korting.

Wegens groot succes keert Ashtonia weer terug! Dit jaar gaat het avondvullende spektakel vol muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren van de Ashton Brothers op reis. Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans trekken met hun krankzinnige karavaan het land door en zullen van mei t/m juli neerstrijken in Eindhoven, Apeldoorn en Zeist.

Je weet niet wat je overkomt in Ashtonia. Geen zintuig blijft onaangeroerd, geen buikspier onbelachen en geen voet op de vloer. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten: alle voorstellingen zijn inclusief gratis drankje (bier, wijn, fris, koffie of thee) en warme maaltijd.
Er is keuze uit drie verschillende maaltijden, waarvan één vegetarische en vegan variant. 
Heb je een voedsel-allergie? Geef dit van te voren ter plekke even door aan de keuken. Specifieke dieetwens? Stuur dan even een mailtje naar tickets@anwb.nl. Grote eters kunnen altijd (tegen een kleine vergoeding) meer bestellen.
Let op: dezelfde show als vorig jaar, maar dit jaar naast Zeist nu ook op de locaties Eindhoven en Apeldoorn.

Speeldata

Vanaf 18:00 uur is het terrein open voor eten, drinken en divers vertier (op zondagen vanaf 17:00 uur). Aanvang show is om 20:00 uur (op zondagen 19:00 uur).

3 mei t/m 19 mei

Klokgebouw Eindhoven
24 mei t/m 16 juni Zwitsal terrein Apeldoorn
21 juni t/m 14 juli Slot Zeist Zeist